Budite izazovne u prevrnutoj koži

Prevrnuta koža je doživela veliki povratak na modnu scenu, a naročito sadašnjim modnim trendom koji podrazumeva povratak modela i krojeva iz sedamdesetih godina. Od ulica Pariza do ulica Njujorka ne postoji dilema da je ova vrsta kože postala glavni trend ali i to da izgleda bolje nego ikada. Ako želite da postignete boho šik izgled prevrnuta koža to sigurno može da vam obezbedi. Iskombinujte obuću i tašnu od ovog materijala uz odeću čije se nijanse utapaju u celu priču. Još ako se na tašni nalazi i po koja resa onda ćete dobiti savršen boho autfit.

Rese1 Kombinacije tašni i cipela koje će SVAKU ŽENU inspirisati

Zasijajte u koži i nitnama

Svaka devojka u svom oblačenju ima potrebu da zasija s vremena na vreme. Ako ste raspoloženi da efektnim detaljima poput nitni i lanaca osvežite svoj izgled, onda vam preporučujemo da to kombinujete uz kvalitetnu kožu, najčešće u crnoj boji jer tada ovi detalji najviše dolaze do izražaja. Ako su i tašna i cipele sparene i pune ovih ukrasa, onda se potrudite da garderoba bude neutralnija kako ne bi preterale u “osvežavanju”svojih kombinacija.

Nitne Kombinacije tašni i cipela koje će SVAKU ŽENU inspirisati

Budite elegantne u neutralnim nijansama

Kada je moda u pitanju, jednostavne boje i kombinacije su uvek bolje jer odaju utisak elegancije i stila. Ukoliko želite da napravite neverovatnu kombinaciju cipela i tašne onda izaberite neutralne boje i dobićete bolji efekat nego da ste u drečećim bojama. Zemljane boje odlično rade svoj posao te takve kombinacije možete nositi tokom dana i na poslu, ali i u svakodnevnim kombinacijama i u noćnim izlascima. Ono što je dobro kada su cipele i tašne u ovoj nijansi u pitanju je to da one odolevaju vremenu i trendovima jer su uvek zahvalne za nošenje tokom svih godišnjih doba, ali i tokom dužeg niza godina.

Krem2 Kombinacije tašni i cipela koje će SVAKU ŽENU inspirisati

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.glamradar.com, www.stylecab.com, www.pinterest.com

Zorana Jelenković

 

 

 

 

Comments