Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Drage naše i dragi naši,

Pošaljite nam svoju priču o prošlim vremenima. Najbolji rukopisi će biti objavljeni. Pre nego što saznate na koji mejl da nam šaljete radove, pročitajte uslove.

Šta je tema?

Tema je “Kako je nekad bilo”. Svi se sećamo starih dobrih vremena. Za neke je to vreme kada su bili mladi, za neke kada su bili mlađi, a za neke kad su bili deca. Koliko god da odemo daleko u prošlost, nalazimo toplinu uspomena. Sećamo se omiljenih TV serija, omiljenih filmova, omiljenih glumaca i glumica, omiljenih slatkiša (nekih odavno više nema, šmrc!), omiljenih poslastica, omiljenih običaja, dragih osoba. Želimo da čujemo vašu retro-priču. Želimo da čitamo o vašim uspomenama o tome “Kako je nekad bilo”.

A koliko da bude dugačka priča?

Priča ne sme da pređe 2500 slovnih znakova (uključujući i praznine, u Word-u broj znakova možete očitati pod “characters with spaces”).

U kom formatu šaljem priču?

Dokument se šalje isključivo u .doc ili .docx formatu. Ne zaboravite da se potpišete i ostavite e-mail ispod potpisa. Uz naslov “Kako je nekad bilo” možete staviti i podnaslov po želji.

Gde šaljem priču?

Priče šaljete na mejl redakcija@wannabemagazine.com u telu poruke ostavite nam ime, prezime, telefon i jednu ili dve rečenice o sebi. U prilogu mejla (attachment) pošaljite nam priču, a u naslovu mejla naglasite da je u pitanju priča o prošlim vremenima.

A koliko priča smem da pošaljem?

Jedan autor ili autorka mogu poslati najviše tri priče koje nisu ranije objavljene u bilo kom izdanju (štampanom ili na internetu). Napisi koje ste nekad kačili na svoje blogove, a sada šaljete kao priču nećemo uzimati u obzir.

No! No! (Kako do diskvalifikacije?)

Priče koje stignu bez slova č, ć, dž, đ, š i ž (tamo gde bi trebalo da ih bude), neće se uzimati u obzir. Slanjem priče ustupate nam pravo da je u nepromenjenom obliku, osim grafičkog uobličenja, objavimo ili ne objavimo u magazinu. Sva ostala prava zadržavate.

Konkurs je stalno otvoren.

Editors choice