WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom jedanaestogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzina rada, visokog kvaliteta.

Usled širenja posla, tražimo komunikativne, odgovorne i motivisane kandidate, za poziciju:

Digital Specialist

Opis zaduženja:

– planiranje, kreiranje, praćenje i optimizacija oglasa na Google platformi (Google i Youtube) i društvenim mrežama Facebook i Instagram za potrebe klijenata, kao i za potrebe WANNABE MAGAZINE-a i internih projekata

– praćenje kampanja, analiza i izveštavanje o kampanjama, kao i komunikacija i prezentovanje rezultata

– praćenje i analiza Google analytics parametara

– učešće u pripremi prezentacija strategije i saradnja sa svim članovima tima

posao 1 Konkurs za POSAO: DIGITAL SPECIALIST – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Za ovu poziciju tražimo osobu koja:

– je “early adopter” i koja vidi priliku u novim online trendovima

– ima minimum 3 godine radnog iskustva u digitalnim agencijama na poslovima oglašavanja, medija planiranja i analitike

– ima napredno poznavanje Business Manager platforme

– ima napredno znanje Google AdWords, Google Analitike i DCM

– ima dobre komunikacijske veštine i timski je igrač

– ima odlično znanje engleskog jezika

WANNABE MAGAZINE nudi odlične uslove za rad u dinamičnom i kreativnom okruženju, kao i sjajne mogućnosti za profesionalni razvoj.  Za više informacija o našim projektima posetite portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno da se pridružite našem mladom i dinamičnom timu, prijavite se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije “digital specialist” za koju se prijavljujete.

Pošaljite nam svoj CV sa fotografijom, kao i motivaciono pismo u kom ćete navesti zašto želite da radite u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 22. decembra 2021. godine.

 

 

Comments