WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom više od 14 godina iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Usled širenja posla, tražimo komunikativne, odgovorne i motivisane kandidate, za poziciju:

Grafički dizajner

Zaduženja:

– Osmišljavanje, dizajniranje i realizacija grafičkih i kreativnih rešenja za potrebe portala WANNABE MAGAZINE i projekata za klijente WANNABE MEDIA studija

– Definisanje i primena vizuelnih standarda, kao i dizajn i prilagođavanje materijala prema postojećim standardima klijenata

– Stručno i samostalno funkcionisanje u realizaciji kreativnog procesa od ideje do finalnog rešenja

Za ovu poziciju, tražimo osobu sa:

– Poželjno VII stepenom stručne spreme – grafički dizajn

– Minimum 2 godine radnog iskustva na poslovima grafičkog dizajna i kreativnih marketinških komunikacija

– Naprednim znanjem rada na računaru i poznavanjem grafičkih software-a i rada u Adobe paketu (PhotoShop, Illustrator, Indesign i dr)

– Poznavanjem pripreme materijala i formata za potrebe različitih društvenih mreža (Facebook, Instagram, YouTube), kao i za potrebe različitih veb-sajtova

– Poznavanjem principa štampe i grafičke pripreme

– Izraženim organizacionim i komunikacionim sposobnostima

– Kreativnu osobu sa konceptualnim načinom razmišljanja

– Poželjno je iskustvo u web dizajnu, a poznavanje rada u Elementoru je prednost.

posao za grafickog dizajnera Konkurs za POSAO: GRAFIČKI DIZAJNER – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

WANNABE MAGAZINE nudi odlične uslove za full-time posao i rad iz kancelarije u mladom, dinamičnom i kreativnom okruženju, kao i sjajne mogućnosti za profesionalni razvoj.  Za više informacija o našim projektima posetite portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno da se pridružite našem uspešnom i dinamičnom timu, prijavite se na e-mail adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije za koju se prijavljujete.

Pošaljite nam svoj CV sa fotografijom, portfolio, kao i motivaciono pismo u kom ćete navesti zašto želite da radite u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. 

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 15. jula 2024. godine.

Comments