Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Malfin je svojevrsna konferencija koju JCI Novi Sad već po treći put organizuje. Cilj ove konferencije je edukacija i motivacija mladih ljudi kroz različita predavanja u kom iskusni predavači iz različitih polja prenose svoja znanja i iskustva budućim kolegama. Naziv ovog, trećeg po redu, Malfina je “Uspeti uprkos”. U kriznim vremenima u kojima živimo, gde je nezaposlenost velika, a konkurencija još veća, mladima koji traže svoj prostor za poslovno dokazivanje je sve teže. Cilj predavanja jeste upravo da naši predavači pre svega pokažu na svom primeru da je uspeh, kao rezultat predanog rada, moguć, a zatim i da omladinu motivišu da i oni sami krenu putem svog uspeha. Malfin konferencija se održava 7. decembra u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, u ulici Narodnog fronta 10.

905283 595294440488263 1455024997 o Konstruktivno ispunite subotu

Ako ste mladi i ambiciozni, najmanje što možete da uradite za sebe jeste da “potrošite” subotnji dan na nesto što može uticati na vašu budućnost

Ovom prilikom JCI Novi Sad poziva sve zainteresovane da se prijave za ovaj događaj sa početkom u 10.00h na sajtu. Ako ste mladi i ambiciozni, najmanje što možete da uradite za sebe jeste da “potrošite” subotnji dan na nesto što može uticati na vašu budućnost.

Editors choice