Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

“Career Days”, projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC, jeste dvodnevni sajam edukacije, prakse i poslova. Ove godine, prvi susret mladih intelektualaca sa svojim budućim poslodavcima održaće se 19. i 20. aprila u Belexpocentru na Novom Beogradu. Tradicija ovog događaja seže 18 godina unazad, a sajam – centralni događaj te vrste u zemlji – održava se i u Nišu i Novom Sadu.

Kao savršeno mesto za neposredan kontakt između poslodavaca i studenata, “Career Days” pruža mogućnost da se usavršite u profesionalnoj sferi, pripremite za buduće zaposlenje ili pronađete praksu ili posao.

Novi koncept sajma osmišljen je sa idejom da se studentima približi rad kompanija, kao i sva neophodna znanja i veštine koje će im omogućiti lakše započinjanje karijere. Kroz neposrednu komunikaciju sa poslodavcima na samom sajmu, studenti će imati priliku da se oslobode strahova i nesigurnosti, i na taj način steknu veliko iskustvo.

Po ugledu na prošlu, i ove godine će kompanijama učesnicama biti omogućena dostupnost baze podataka svih kandidata tokom cele godine. Kako biste se našli u bazi kontakata, potrebno je da pošaljete CV koji će vas izdvojiti iz proseka i istaći sve vaše kvalitete.

Sticanjem prakse i kontakata sa važnim poslovnim partnerima osigurava se dobar početak buduće karijere. Mnogobrojnim simulacijama i ovladavanjem pisanjem svoje radne biografije budući radnici učiće kako da se predstave u najboljem svetlu. Ostvariće i međusobne kontakte, razmeniti iskustva i time postaviti temelje odnosa u kojima će se možda oni u budućnosti pojaviti u ulogama njihovih sadašnjih menadžera ili prezentera edukacija i programa zapošljavanja.

“Career Days” i ove godine “razmišlja ekološki”. Sav promotivni materijal štampan je na biorazgradivom papiru, sve limenke, flaše i papiri iskorišćeni tokom sajma biće reciklirani, dok firme, pored tipskih štandova, imaju mogućnost da u green corneru postave štandova od recikliranog materijala.

Za više informacija o sajmu posetite sajt, stranice na Facebooku ili Twitteru.

Editors choice