#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Korak dalje: Career Days 2012

Korak dalje: Career Days 2012

“Career Days”, projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC, jeste dvodnevni sajam edukacije, prakse i poslova. Ove godine, prvi susret mladih intelektualaca sa svojim budućim poslodavcima održaće se 19. i 20. aprila u Belexpocentru na Novom Beogradu. Tradicija ovog događaja seže 18 godina unazad, a sajam – centralni događaj te vrste u zemlji – održava se i u Nišu i Novom Sadu.

Kao savršeno mesto za neposredan kontakt između poslodavaca i studenata, “Career Days” pruža mogućnost da se usavršite u profesionalnoj sferi, pripremite za buduće zaposlenje ili pronađete praksu ili posao.

Novi koncept sajma osmišljen je sa idejom da se studentima približi rad kompanija, kao i sva neophodna znanja i veštine koje će im omogućiti lakše započinjanje karijere. Kroz neposrednu komunikaciju sa poslodavcima na samom sajmu, studenti će imati priliku da se oslobode strahova i nesigurnosti, i na taj način steknu veliko iskustvo.

Po ugledu na prošlu, i ove godine će kompanijama učesnicama biti omogućena dostupnost baze podataka svih kandidata tokom cele godine. Kako biste se našli u bazi kontakata, potrebno je da pošaljete CV koji će vas izdvojiti iz proseka i istaći sve vaše kvalitete.

Sticanjem prakse i kontakata sa važnim poslovnim partnerima osigurava se dobar početak buduće karijere. Mnogobrojnim simulacijama i ovladavanjem pisanjem svoje radne biografije budući radnici učiće kako da se predstave u najboljem svetlu. Ostvariće i međusobne kontakte, razmeniti iskustva i time postaviti temelje odnosa u kojima će se možda oni u budućnosti pojaviti u ulogama njihovih sadašnjih menadžera ili prezentera edukacija i programa zapošljavanja.

“Career Days” i ove godine “razmišlja ekološki”. Sav promotivni materijal štampan je na biorazgradivom papiru, sve limenke, flaše i papiri iskorišćeni tokom sajma biće reciklirani, dok firme, pored tipskih štandova, imaju mogućnost da u green corneru postave štandova od recikliranog materijala.

Za više informacija o sajmu posetite sajt, stranice na Facebooku ili Twitteru.

Editors choice