Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Osim što su Bella ulošci ultra tanki i prijatni za korišćenje, oni su i jako meki, nežni i udobni, a linija Bella Panty dnevnih uložaka je obogaćena 100% pamučnim površinskim slojem što ih čini odličnim izborom za poslednje dane tvog ciklusa. Znaš već, samo uz pamuk tvoja koža zaista diše, a ovo nije važno samo za garderobu koju svakog dana nosiš, već je i te kako važno i za ono što nosiš tokom “onih dana”. Lično, uvek biram pamuk jer bilo koji drugi materijal jednostavno ne odgovara mojoj koži, naročito tokom menstruacije. Ne zaboravi da biraš nešto što je u direktnom dodiru sa osetljivom kožom i zato zaista ne bi trebalo da koristiš ništa što nije pamuk, jer svi drugi materijali mogu da sadrže hemijske herbicide, pesticide i druge toksične materije koje čak mogu i da budu kancerogene. A kada se setiš da uloške koristiš u proseku oko 100 hiljada sati u toku životu… Ha, informacija koja nije baš za zanemariti, zar ne? A sve ovo moraš imati u glavi naročito ukoliko imaš osetljivu kožu!

bella 2 0 Korisni saveti: Zašto je pamuk najbolji za tebe tokom menstruacije (BLOG)

Ono što mi je takođe sjajno u vezi sa ulošcima ovog novog brenda na našem tržištu jeste to što postoji i “Herba” varijanta uložaka koji su obogaćeni bokvicom. Verovatno ti ova informacija ništa ne znači, ali upravo je list bokvice jako lekovit jer sadrži oko 4% tanina, pektina, limunove kiseline, vitamina C… Osim toga, ovi ulošci ne sadrže parfeme, imaju protivupalno i antialergijsko dejstvo, sprečavaju iritacije i propuštaju vazduh. Što se mene tiče, dovoljno da ih biram tokom “onih dana” i da ih uvek imam u tašni!

bella 0 Korisni saveti: Zašto je pamuk najbolji za tebe tokom menstruacije (BLOG)

Uz Bella uloške moji “oni dani” definitivno više nisu isti. Mnogo su opušteniji, bezbrižniji i prijatniji, a to me čini mnogo boljom i osobom koja više nije opasna po život!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.pinterest.com

Ivana Tomić

Editors choice