KraakSmaak Bend koji se mora videtu uživo stiže u Beograd Kraak&Smaak: Bend koji se mora videti uživo stiže u Beograd

Holandska atrakcija stiže u Beograd po prvi put u šestočlanom sastavu Kraak&Smaak i trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”

Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, BitefArtCafe Summer Stage, 4. septembra.

Ova holandska senzacija izdala je svoj debi album 2006. godine, a od prvog albuma, prošli su dug put od predgrupe Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, do nastupa uživo u popularnoj emisiji “Jimmy Kimmel Live”.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

KraakSmaak Bend koji se mora videtu uživo stiže u Beograd 2 Kraak&Smaak: Bend koji se mora videti uživo stiže u Beograd

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput “Squeeze Me” i “Dynamite”, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, kao što su “The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim Srbija i putem njihovog sajta, kao i u klubu BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan 10-21h.

Karte možete kupiti online. A više informacija potražite na njihovom Facebook event-u, sajtu ili YouTube kanalu.

Comments