Ona je modna gazela! Prema sajtu models.com, Džoan Smols je postalo cenjeno ime u svetu mode. Voleli smo njene kampanje za brend Estee Lauder. Podsetimo se da je ona bila prva latina koja je predstavljala ovu kozmetičku kuću.

Kada govorimo o modi ne dozvolite da vas elegantni komadi zavaraju. Njen stil je totalno grunge i minimalistički. U svom garedroberu poseduje sjajne klasične komade poput blejzera i sakoa. Ona je ljubitelj kožnih jakni i generalno komada u crnoj. Izbor nakita je minimalistički (na granici da ne postoji), dok je šminka sasvim dramatična. Bold Burgundi usne ili veoma istaknute obrve i trepavice njen su zaštitni znak.

Koliko god mi obožavamo njen stil, važno je da budemo oprezni – nismo svi tako vitki i visoki. Tako da za one koji su niži preporučujemo da se klone velikih sakoa, oversized kaputa i kapri pantalona.

01 15 14 snagherstyle joansmalls 1 Krademo stil... Džoan Smols! 01 15 14 snagherstyle joansmalls 2 Krademo stil... Džoan Smols! 01 15 14 snagherstyle joansmalls 3 Krademo stil... Džoan Smols! 01 15 14 snagherstyle joansmalls 4 Krademo stil... Džoan Smols!

Jovana Katić

Comments