Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ne moraš čekati vreme novogodišnjih odluka, rođendan, raskid ili neku posebnu priliku da u svom životu obaviš veliko čišćenje, koje će ti pomoći da se bolje orijentišeš i bolje osećaš, zdravije rasuđuješ i lakše donosiš odluke. Nema boljeg trenutka od – sada.

Udalji se od negativnih osoba – ako ne možeš da ih pošalješ odakle su došle, ili da se fizički udaljiš od njih, jer su ponekad te negativne osobe koje nas truju naši najbliži (članovi porodice), udalji se mentalno i emotivno. Ogradi se od njih uz pomoć svesti o tome da ne treba da očekuješ ništa normalno i dobro od njih, da se oni neće promeniti i da u komunikaciji sa njima moraš da budeš na oprezu i na distanci. Ignoriši njihove napade i ispade i gledaj svakako da u dogledno vreme organizuješ sebi evakuaciju – život sa negativcima je život žrtve, čijom se energijom i otporom oni hrane.

Oprosti sebi greške iz prošlosti – da si mogla i umela bolje, uradila bi bolje. Nisi grešila namerno, da povređuješ ljude i da sebi zagorčavaš život i ne moraš više da ispaštaš. Završi s tim, oprosti sebi, otpusti prošlost.

Editors choice