Kada dođu prvi hladni dani krećemo u potragu za toplim modnim komadima, a naročito obućom. Obuća optočena toplim krznom je sigurno pravi komad za jesenje dane, što znači da krzno ne mora biti rezervisano isključivo za kućne papuče. Krznena obuća dolazi u različitim varijacijama, od klasičnih čizama postavljenih krznom, do novih toplih Birkenstock modela. S obzirom na to da pred nama još uvek nisu isuviše hladni i snežni dani, možemo uživati i u kombinacijama obogaćenim krznenim sandalama i papučama. Ovo su samo neki od udobnih krznenih komada koje morate imati ove sezone.

Slippers

Ovaj komad obuće koji podseća na papuče koje koristimo u hotelima u potpunosti je osvojio modnu scenu, a naše omiljene blogerke nose ih i van prostorija svog doma. Lagane, udobne i tople, slip papuče obložene krznom savršen su stilski dodatak svakom outfitu i dolaze u različitim printovima i bojama. Ukoliko tražite svoj komad za hladne dane, izaberite jedne u neutralnoj braon nijansi ili sa animal printom.

Shearling papuče

Obuća optočena imitacijom shearling vune takođe je jedan od komada koje smo često imali priliku da vidimo, kako na ulici, tako i na društvenim mrežama. Veoma su popularni primerci u šarenim bojama, naročito žutoj i roze, koje će u kombinaciji sa još jednim pastelnim komadom razbiti monotoniju uobičajenog jesenjeg outfita. Savršeno će se slagati sa džemperom ili opuštenom trenerkom.

Comments