Klompe

Izgledalo je kao da se klompe nikada neće vratiti u modu, ali ove zime na streetstyle sceni sve je više ovih komada. Trend je započeo kada je Birkenstock izbacio svoj Boston model koji je ubrzo postao sastavni deo outfita najbolje stilizovanih dama. Vaš komad može biti u potpunosti krznen, ili se možete odlučiti za komade koji su spolja kožni, a iznutra postavljeni toplim materijalima.

Birkenstock

Kompanija Birkenstock početkom godine lansirala je novi par obuće u svom prepoznatljivom stilu, ali su oni ovog puta bili obogaćeni toplim krznom. Ovaj par obuće ubrzo je postao najpopularniji komad obuće na internetu, a prodaja je skočila za čak 225%. Iako su prvobitno zamišljene kao kućne papuče i deo work from home outfita, tokom celog leta smo imali priliku da vidimo ovaj komad obuće na poznatim damama poput Reese Witherspoon.

Slides

Papuče koje inače nosimo kada krenemo na plažu ili bazen, ove sezone dobijaju svoju zimsku verziju, a osim što su odličan komad koji će vam dobro poslužiti po kući, korisne su i kada planirate da nakratko izađete do prodavnice u komšiluku. I poznati brend UGG odlučio je da predstavi svoju verziju ovih papuča, koje smo više puta imali prilike da vidimo na damama poput Hailey Bieber.

Loafers

Kada je Gucci pre nekoliko godina predstavio svoj čuveni loafer model sa krznom, modna industrija je izrazila oprečna mišljenja. Uprkos tome što su ga neki nazivali kič komadom koji nema nikakve veze sa modom, ovo je ubrzo postao najprodavaniji par obuće, a uskoro su se i u fast fashion lancima prodavnica pojavile imitacije ovog para. Ukoliko se i vama sviđa ovaj model, možete pronaći svoj par u originalnim bojama i printovima, a savršeno će se slagati uz jesenje slojevite outfite.

Naslovna fotografija: instagram.com/katcollings

Aleksandra Aničić

Comments