Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Geremia Design prestavila je jedan predivan kutak koji nam je poslužio kao inspiracija za današnju šetnju kroz enterijere kakve ne možemo videti na svakom koraku. Majstori svog zadatka ovaj severnokalifornijski kutak pretočili su u pravu oazu za uživanje u kojoj je verujemo, posmatrajući fotografije, pravo zadovoljstvo živeti.

U kupatilu dominiraju drvene površine, sasvim neobično, ali zahteva i dodatno održavanje. Velika ogledala i sanitarije u beloj boji odličan su izbor.

02 06 14 dh Geremia Design 11 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Dnevna soba je kutak za uživanje! Kamin je ono što ovaj deo kuće čini posebnim. Veoma širok ozidan u sivoj boji sasvim je upadljiv. Knjige se nalaze na svakom koraku.

02 06 14 dh Geremia Design 4 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 5 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Trpezarija je mala, ali udobna. U bašti ima više mesta za živanje u hrani, ali je to rezervisano samo za tople dane bez kiše. Kuhinja je veoma prostrana i prijatna. Spavaće sobe su jednostavne i bez suvišnih detalja. Voleli bismo da ostanemo u ovom kutku bar nedelju dana!

02 06 14 dh Geremia Design 8 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 10 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 7 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 6 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 3 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Jovana Katić

Editors choice