Krema za sunčanje umesto hajlajtera

Šminker pevačice Beyoncé, Sir John, u bjuti podkastu otkrio je kako je slučajno, zbog izazova, došao do otkrovenja. Prijatelji su ga izazvali da koristi kremu za sunčanje umesto hajlajtera i u procesu je otkrio da stvarno “radi posao”, i otada je stalno koristi i kao hajlajter, ali i za konture. Ako ruž možemo da koristimo kao rumenilo, a ajlajnerom popunjavamo obrve, ne treba ni da nas čudi da krema za sunčanje može da zameni hajlajter.

Glina za doručak

Glumica Shailene Woodley, poznata po filmu “The Fault in Our Stars”, izjavila je gostujući kod Davida Lettermana kako da bi očistila svoj organizam, pojede kašiku gline. Ona tvrdi da je to jedna od najboljih stvari koju možete uneti u svoj organizam, a da je za to prvi put čula od taksiste koji je poreklom iz Afrike i koji je podelio s njom da žene tamo jedu glinu kada su u drugom stanju. Ona navodno čisti organizam od svih štetnih materija kao što su metali.

“Bee sting” terapija

Glumica Gwyneth Paltrow poznata je po svojim neobičnim bjuti rutinama, a definitivno je najneobičnija terapija ubodom pčela. Ona spada u vrstu “apiterapije”, koja podrazumeva lečenje medicinskih stanja uz pomoć pčelinjih proizvoda. Pčele se pincetom drže i kontrolišu mesto uboda. Terapija se sastoji od 20 do 40 uboda, što znači da imate osećaj kao da vas je 40 pčela ubolo odjednom. Ona tvrdi da joj je to pomoglo kod upalnih procesa i ožiljaka, ali ova terapija uglavnom pomaže kod multipla skleroze i artristisa.

Naslovna fotografija: instagram.com/beyonce/

Tamara Mladenović

Comments