4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Znate one ljude koji uvek kupuju fantastične stvari i to najčešće prođu veoma jeftino. Kako li im to polazi za rukom? Verovatno je u pitanju sreća, ali šta ako nije, šta ako oni znaju neke trikove koji im pomažu pri pametnoj kupovini.

Pitali smo ih koja je tajna njihovog uspeha.

Strpljenje

Ukoliko želite nešto da kupite, ne srljajte već budite strpljivi. Nikada ne pristajte na neke kompromise i ne trošite novac na stvari koje će vam možda zatrebati, garderobu koja će vam nekad dobro stajati ili cipele koje će vam biti udobne jednog dana, kad se razgaze. Verovatno se to “nekada” nikada neće dogoditi. Zato kada kupujete vodite računa da vam to treba sada i da vam se dopada odmah. Ukoliko to nije slučaj, sačekajte.

Buying goods and services Kupujte pametno

Budite uporni

Kada vam se nešto dopadne, ne budite lenji već upitajte da li je moguće da dobijete neki popust. Da li je cena niža ukoliko platite odmah u kešu, ili daju mogućnost plaćanja na rate? Ne znate dok ne pitate.

Raščistite nered

Znate za ono kad počnete da sređujete kuću, pa ispod gomile stvari nađete nešto što vam se dopada a na čije postojanje ste i zaboravili? Zašto biste dozvolili da vam se to dešava? Izbacite stvari koje ne upotrebljavate, posložite one koje koristite i napravite mesta za nove koje će tek doći.

Napravite spisak

Kada jednom sredite stvari, videćete šta je ono što vam je neophodno i što bi trebalo da nabavite. Napišite spisak tih stvari i kad idete u kupovinu pratite listu. Ne dozvolite da potrošite novac na neke bespotrebne gluposti koje nećete koristiti i opet ostati bez onih koje su vam neophodne.

iStock 000019484812Small Kupujte pametno

Pratite rasprodaje

Ne morate non-stop šetati tržnim centrima, većinu informacija možete dobiti i putem interneta. Zato posetite sajtove svojih omiljenih brendova, pratite kako se kreću cene, kada su rasprodaje, kada stižu nove kolekcije i uklopite se prema tome.

Zabavljajte se

Ukoliko vam sve to nije zabavno, koja je onda poenta? Oblačenje, kupovina, sređivanje, to su sve stvari koje bi jednu ženu trebalo da čine srećnom. Ukoliko vam to predstavlja stres i preokupaciju, onda sve to gubi smisao.


Lenka Gatić

Editors choice