#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Šta ti je potrebno za pogled koji zavodi i obara s nogu?

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Kuvajte u stilu emisije “Epic Meal Time”

Kuvajte u stilu emisije “Epic Meal Time”

Kada su Harli Morenstejn (Harley Morenstein) i njegov prijatelj Sterling Tot (Sterling Toth) došli na ideju da snime video o epohalnom kuvanju sigurno nisu koristili kuvar svojih baka.

U kratkotrajnim epizodama koje traju tri do šest minuta, ovi kanadski dvadesetsedmogodišnjaci širokoj internet publici prikazuju čarolije kuvanja koje znatno prkose klasičnim zakonima kulinarstva. Autori ovih neobičnih specijaliteta koriste dosta kaloričnu hranu, stavljajući naglasak na slaninu koje ima u izobilju. Izražavajaći se hip-hop slengom, jer je tako kul, sve muškarce nazivaju hejterima, a žene kujama. Zbog mnogih leksičkih pljuvotina odrađena je interesantna cenzura, tako da Harijevu psovku zamenjuje kreštanje gavrana, što fabulu ovog serijala čini veoma zanimljivom.

SLIKA 17 Kuvajte u stilu emisije Epic Meal Time

"Epic Meal Time" družina: Harli Morenstejn (stoji), Aleks Perol (desno), Tajler Lemko (pored), David Hof i Džoš Elkin

Milioni pregleda svakog njihovog snimka na YouTubeu jasni su pokazatelj da internet auditorijum voli da sprema jela po “Epic Meal Time” receptima. To su obično jela koja sadrže 5,210 kalorija i 286 grama masti, a koja od sastojaka obično koriste slaninu, piletinu, kokice, Mc Donald’sov “Big Mac”, pomfrit, pica-sir, i sve to preliveno Jack Daniel’sovim viskijem. A da ne pričamo o poslasticama koji su još interesantnijih kombinacija.

Pošto je serija postala veoma popularna, dvojici “kaloričnih zavisnika” pridružuju se mišićavi Aleks Perol (Alex Perrault), koji glumi popularnog “Muscles Glasses”, kao i mnogi drugi poput Davida Hofa (David Heuff), Tajlera Lemka (Tyler Lemco), Džoša Elkina (Josh Elkin) i Amira Atarija (Ameer Atari).

SLIKA 26 Kuvajte u stilu emisije Epic Meal Time

Njami, njami

Počevši sa radom 17. oktobra 2010. godine u Montrealu, gde je snimljen prvi video, počinje i njihov uspon u karijeri. Danas ova ekipa drugara snima pilot verziju emisije za G4 televiziju, a uz to potpisan je i ugovor sa Revision3, televizijskom mrežom na internetu. Postavši veoma popularni Morenstejn i Tot prekidaju sa radom nastavnika i grafičkog dizajnera i ulaze u svet ekstremnog kulinarstva. Svrhu same emisije Morenstejn objašnjava kao bunt protiv medija koji stalno plasiraju negativne konotacije o gojaznosti i pričama o organskoj hrani.

Hteli vi to ili ne, ova družina pravi jela na sebi svojstven način. Oni, koji nisu hejteri i kuje zavoleće ovaj način spremanja, svi ostali bakin kuvar u ruke i spremite nešto prikladno sebi samima. Samo nemojte posle, gladni ili mamurni, oblizivati usne dok gledate spremanja “Epic Meal Time” đakonija.


Marko Stamenković je niški meraklija u stalnoj borbi sa životnim vetrenjačama. Nesuđeni srpski oficir. Buntovnik sopstvenih misli koji živi u stalnom intrapersonalnom svetu. Ponekad lenj, ali poštuje rad i kantovski voli. U potrazi za bogatstvom reči pronašao novinara u sebi. Životni moto: Što te ne slomi, to te ojača…

Editors choice