Kada određene proizvode želimo da dodamo u svoju skincare rutinu, želimo da budemo sasvim sigurni da su oni pravi izbor za nas. Potrebno nam je više od osnovnih informacija koje možemo pročitati – i zato se većina nas okreće preporukama influensera, koji su prethodno testirali proizvode koje ističu na svojim društvenim mrežama. Ipak, svesni smo činjenice da mnogi influenseri imaju sve više plaćenih saradnji, te njihove preporuke uzimamo sa dozom rezerve. Kako bismo stekli iskren utisak o proizvodima koji nas interesuju, nastavljamo da tragamo dalje – za iskrenim recenzijama koje će nam uliti sigurnost.

K-Beauty zvezde - iskrene recenzije korejske kozmetike

Upravo zato, oduševio nas je sjajni projekat koji je pokrenula kompanija Leco, a koji nosi naziv K-Beauty zvezda. U okviru ovog projekta organizovan je konkurs na koji su se mogli prijaviti svi ljubitelji k-beauty kozmetike, koji imaju više od 1.000 pratilaca na odabranim društvenim mrežama i spremni su da uđu u ulogu novog recenzenta korejskih proizvoda iz Leco asortimana

Kompanija Leco odabrala je dve zvezde – Anđelu (@andjela5rovic_) i Milanu (@health.then.beauty), koje će biti u prilici da u periodu od godinu dana isprobavaju raznovrsne k-beauty proizvode iz Leco ponude i sa svojim pratiocima dele iskrene recenzije. Svrha ovog jedinstvenog projekta leži upravo u tome da se izgradi snažna zajednica ljubitelja k-beauty kozmetike, koja će deliti autentične recenzije i lična iskustva kojima u potpunosti možete verovati. U moru recenzija, influenserskih preporuka i čestih dezinformacija na internetu, K-Beauty zvezde tu su da budu vaš siguran izvor relevantih informacija kada je globalno popularna, kvalitetna korejska kozmetika u pitanju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ONLINE KOZMETIKA by Leco (@online_kozmetika_by_leco)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ONLINE KOZMETIKA by Leco (@online_kozmetika_by_leco)

Kompanija Leco će K-Beauty zvezdama omogućiti da prve saznaju sve o novitetima koji se mogu pronaći na njihovom web portalu i online shopu (onlinekozmetika.com) kao i da ih među prvima isprobaju. One će biti i počasne gošće svih događaja u organizaciji kompanije Leco, uz koji će dalje razvijati svoj rad.

Kompanija Leco – najveći uvoznik korejske kozmetike za Srbiju

Kompanija Leco se nepunih 25 godina bavi uvozom i distribucijom kozmetike – i jedan je od najvećih uvoznika k-beauty proizvoda za Srbiju. Veliki deo Leco asortimana, koji čine oko 30 neverovatnih brendova, dostupan je u DM i Lilly drogerijama, kao i na sajtu onlinekozmetika web shopu.

Anđela i Milana će vas voditi kroz analizu najrazličitijih brendova iz široke palete od preko 3000 artikala sa fokusom na četiri brenda Mizon, Frudia, Mediheal i Moremo. 

U nastavku vam predstavljamo samo neke od brendova korejske kozmetike koje će imati priliku da isprobaju:

Mizon

Jedan od prvih brendova sa kojim će K-Beauty zvezde imati priliku da se bliže upoznaju je brend poznat po svojoj viziji kreiranja maksimalno efikasnog proizvoda, sačinjenog od sastojaka vrhunskog kvaliteta, a koji je dostupan svima. 

U pitanju je brend Mizon, kod nas poznat po svojoj čuvenoj liniji na bazi puževe sluzi, kao i linijama na bazi morskog kolagena i na bazi cicaluronika – savršene kombinacija hijaluronske kiseline i dobro poznate centella asiatice (odnosno tigrove trave). Sigurni smo da će im početak njihovog K-beauty putovanja sa proizvodima ovako velikog brenda biti veoma inspirativan i nestrpljivo očekujemo prve recenzije!

184 scaled Zašto treba da verujete K beauty zvezdama?
177 scaled Zašto treba da verujete K beauty zvezdama?

Frudia

Frudia voćna a moćna… ZAŠTO!? Preko 70% voća! Nakon 30 godina istraživanja, Frudia je uspela da putem najfinijih enzima ekstraktovanih iz voća, maksimalno iskoristi sve nutritijente i smesti ih u savršeno dizajnirano pakovanje. Pitamo se da li će im više odgovarati Frudia linija na bazi nara ili Frudia linija na bazi borovnice. Možda će ipak Frudia grožđe za masniji tip kože biti njihov favorit ili Frudia avokado, ukoliko je njihova koža osetljiva.

1805 1 1 Zašto treba da verujete K beauty zvezdama?
2103 1 3 Zašto treba da verujete K beauty zvezdama?

Mediheal

Mediheal je brend No.1 u Koreji po proizvodnji sheet maski, sa paletom od preko 30 različitih vrsta, namenjenih raznim stanjima, tipovima kože i nameni. Prepune seruma, za samo 15 minuta, revitalizuju i osvežavaju kožu lica, zbog čega su vrlo brzo i kod nas postale nezaobilazni deo rutine nege. Pored maski, linija za negu lica Mediheal Tea Tree, namenjena nezi masne, problematične kože, sa svojih šest proizvoda; umivalicom, natopljenim tupferima, tonerom, ampulom, kremom, i naravno sheet maskom iz iste linije, pokriva osnovnu K-beauty rutinu nege.

131 Zašto treba da verujete K beauty zvezdama?
96 scaled Zašto treba da verujete K beauty zvezdama?

Pored pomenutih brendova, u Leco ponudi možete pronaći i brendove kao što su Moremo, Laneige, Some By Mi, Skinfood, Holika Holika, Etude House, DR Jart, Banila_Co, CP1 i mnogi drugi.

Dobre vesti su i te da će K-Beauty zvezda projekat biti realizovan na godišnjem nivou, te će svake godine novi ljubitelji korejske kozmetike imati priliku da postanu zvanični recenzenti korejske kozmetike iz Leco ponude! Ipak, bilo da u budućnosti želite da se prijavite kako biste postali K-Beauty zvezda, ili ne, objavljujte svoje utiske o korejskoj kozmetici i obavezno koristite #kbeautyzvezda i postanite član kluba ljubitelja korejske kozmetike. Ovaj projekat značiće svima jer će služiti kao relevantan izvor najpotrebnijih beauty i skin care informacija. Leco prvenstveno misli na potrebe svojih korisnika, te se iz godine u godinu trudi ne samo da vam pruži najbolje k-beauty proizvode na tržištu, već vam ih i približi i pruži informacije koje su vam potrebne pri izboru savršenog proizvoda baš za vaš tip kože.

Nadamo se da ćete uživati u utiscima koje će sa vama deliti ovogodišnje K-Beauty zvezde, Anđela i Milana, a za više informacija o svim brendovima i proizvodima iz ponude možete posetiti njihove naloge @andjela5rovic_ i @health.then.beauty, onlinekozmetika web-shop ili zapratiti Leco na Instagramu i Facebooku.

Comments