10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Proleće nam je i zvanično stiglo i iako nije svaki dan baš toliko sunčan i topao, činjenica je da nam se sve lepše vreme polako približava. A znate šta lepo i toplo vreme znači – manje garderobe, tanja garderoba, više otkrivenih delova tela… Da li treba da nastavimo da nabrajamo?

Da, i nas muči apsolutno isti problem: zima je tako brzo prošla i mi prosto nismo spremne da kažemo “zbogom” svim ukusnim poslasticama na koje smo navikle koristeći se izgovorom: “Ma, nosim veliki džemper, ne vidi se ako dobijem koje kilo!” Isto tako, nismo spremne ni da skinemo iste te džampere, jer ko zna šta se krije ispod njih. Tačnije koliko tih kila… Nije da smo se nešto preterano bavile time… Jao. Sada je onaj trenutak u godini kad se kajete zbog svega i proklinjete svaki kolač koji ste pojele u ponoć. Da, proklinjete i svoju drugaricu koja vas već danima “juri” da krenete u teretanu ili na aerobik, a vas je mrzelo. Pa šta, ima još vremena! Samo što je vreme jako varljiva kategorija, okreneš se i već je došao period planiranja letovanja.

Zato, vreme je da se osvestite i shvatite da i nemate toliko vremena. Naročito ukoliko želite dobre, trajne rezultate. Tako da, pamet u glavu, katanac na frižider i trk’ po opremu za vežbanje! Vidite ovu fotografiju? E ovako ćete i vi izgledati letos. I ne, nije nemoguće, samo vam je potreban karakter čvršći od vašeg “zimskog” ubeđenja da imate još vremena za gozbu i slatkiše.

trbusnjaci Lako do savršenih trbušnjaka uz samo DVE vežbe (YOUTUBE)

Editors choice