Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Proleće nam je i zvanično stiglo i iako nije svaki dan baš toliko sunčan i topao, činjenica je da nam se sve lepše vreme polako približava. A znate šta lepo i toplo vreme znači – manje garderobe, tanja garderoba, više otkrivenih delova tela… Da li treba da nastavimo da nabrajamo?

Da, i nas muči apsolutno isti problem: zima je tako brzo prošla i mi prosto nismo spremne da kažemo “zbogom” svim ukusnim poslasticama na koje smo navikle koristeći se izgovorom: “Ma, nosim veliki džemper, ne vidi se ako dobijem koje kilo!” Isto tako, nismo spremne ni da skinemo iste te džampere, jer ko zna šta se krije ispod njih. Tačnije koliko tih kila… Nije da smo se nešto preterano bavile time… Jao. Sada je onaj trenutak u godini kad se kajete zbog svega i proklinjete svaki kolač koji ste pojele u ponoć. Da, proklinjete i svoju drugaricu koja vas već danima “juri” da krenete u teretanu ili na aerobik, a vas je mrzelo. Pa šta, ima još vremena! Samo što je vreme jako varljiva kategorija, okreneš se i već je došao period planiranja letovanja.

Zato, vreme je da se osvestite i shvatite da i nemate toliko vremena. Naročito ukoliko želite dobre, trajne rezultate. Tako da, pamet u glavu, katanac na frižider i trk’ po opremu za vežbanje! Vidite ovu fotografiju? E ovako ćete i vi izgledati letos. I ne, nije nemoguće, samo vam je potreban karakter čvršći od vašeg “zimskog” ubeđenja da imate još vremena za gozbu i slatkiše.

trbusnjaci Lako do savršenih trbušnjaka uz samo DVE vežbe (YOUTUBE)

Editors choice