Iako je nedavno objavila album Chemtrails over the Country Club, pop pevačica Lana Del Rey predstavila je novu pesmu pod nazivom Arcadia, koja će se pojaviti na njenom predstojećem studijskom albumu Blue Banisters, koji će slušaocima biti dostupan od 22. oktobra ove godine. Lana je numeru napisala i producirala u saradnji sa Drewom Ericksonom. Arcadiu prate ujednačeni zvuk klavira i suptilni zvuci duvačkih instrumenata, a otvaraju je vintage Lana stihovi:

“My body is a map of LA

I stand straight like an angel, with a halo

Hanging out the Hilton Hotel windows

Screaming, “Hey baby, let‘s go”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

Pesmu prati i muzički spot koji je Lana režirala. Vidimo je u osvetljenoj sobi, bez mnogo detalja, ali sa video-efektima koji po njenom telu projektuju pejzaže Los Anđelesa, kao što je čvorište auto-puteva – kompleksnih saobraćajnica po kojima je ovaj kalifornijski grad i poznat. Sa druge strane, kraj videa melodično nema veza sa pesmom, a vidimo Lanu u skupu kućnih snimaka koje prati zvuk trube i žičanih instrumenata, u stilu Quentina Tarantina.

Pored Arcadia, album Blue Banisters će uključiti i tri nedavno objavljena singla: Text Book, Blue Banisters i Wildflower Wildlife. Lana je želela da ga objavi u julu, ali će ipak slušaocima zvanično biti dostupan od 22. oktobra.

Comments