Kreator Alber Elbaz ima sjajan talenat da miksuje nespojivo. Romantično i moderno, oštro a mekano, bezobrano i slobodno u isto vreme, sinonimi su za Lanvin kolekciju jesen/zima 2010/2011, koja je predstavljena u Parizu. Inspirisan Afrikom, Elbaz je u ovu kolekciju uneo oštrinu. Armija predivnih modernih Nikita, u kratkim, tesnim suknjama prošetala se pistom uz mešavinu tehno i klasčne muzike.

Lanvin1 Lanvin ready to wear jesen/zima 2010/11

Svaka manekenka imala je crnu sjajnu bob periku koja je na fantastičan način doprinela njihovoj ženstvenosti. Boje koje su dominirale u ovoj kolekciji su siva i crna, sa primesama ljubičaste, bež, braon i crvene. Male koktel crne i sive haljine sa dugačkim rukavima, zavodljiva čipka, svila, afričke ogrlice i upečatljivi detalji, golo rame, asimetrija i rukavice su upravo ono sto ženu obučenu u Lanvin izvaja od ostalih.

Lanvin2 Lanvin ready to wear jesen/zima 2010/11 Lanvin3 Lanvin ready to wear jesen/zima 2010/11 Lanvin4 Lanvin ready to wear jesen/zima 2010/11 Lanvin5 Lanvin ready to wear jesen/zima 2010/11

Izvor fotografija: vogue.com

Comments