Neodoljiva Holanđanka, Lara Stone, jedna je od najpoznatijih manekenki današnjice. Prepoznatljiva je po svom razmaku između zuba zbog kojeg je mnogi upoređuju i sa Brigitte Bardo, seks simbolom pedesetih i sezdesetih godina. Bilo kako bilo, nju modna industrija već pamti po naslovnoj strani pariskog i britanskog Voguea, British Fashion Awards joj je dodelio prestižnu nagradu manekenke 2010. godine, a za magazin Love, isti onaj u kome su se najlepše manekenke sveta slikale obnažene, Lara otkriva baš sve čari svog seksipilnog tela. Ovo su samo neki od njenih uspeha u svetu mode.

Ova manekenka je široj javnosti poznata i po tužbi koju je podnela protiv francuskog Playboya koji je nedavno objavio gole fotografije Lare Stone sa potpisom fotografa Grega Lotusa. ”Playboy nije imao pravo da objavi moje neautorizovane fotografije. To nije vrsta publiciteta koji želim.” Uz to, Stone je još naglasila: “Mislim da nemam drugu opciju osim one koja podrazumeva to da preduzmem korake kako bih spasila svoju reputaciju.”

Novo lice Louis Vuittona ipak ističe kako nestašne fotografije najviše odgovaraju njenoj ličnosti i kako je mnogo zabavnije kada u njima ima nešto provokativno i zločesto. Poseban trenutak u njenoj karijeri bio je kada je prvi put ugledala sebe na velikom reklamnom plakatu u Njujorku.Bila je to kampanja za Calvin Klein Jeans iz 2007. godine.

Ono što ostaje misterija je sama činjenica da ova lepotica istovremeno toliko podseća na Kate Moss ali i na Brigitte Bardo. Da li je svet mode konačno dobio taj savršeni balans između glamura, raskoši, boho look-a, divljeg, nemarnog i sofisticiranog stila? I pored ovakvog spoja, Lara Stone odiše neverovatnim skladom.


Marija Gavrilović je devojka koja živi za skijanje, maštanje, slan miris mora i šoping. Nikada joj nije dosadno. Inspiraciju pronalazi svuda a kreativnu energiju usmerava ka svima koji umeju da je prepoznaju. Voli penušava vina, vatru u kaminu, noć, sneg, bambuse, talase i jake mirise.

Comments