#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

LD-1000 LED lampa – fleksibilan, neprekidan izvor svetlosti

LD-1000 LED lampa – fleksibilan, neprekidan izvor svetlosti

Nikon Europe danas predstavlja novu LD-1000 LED lampu za seriju fotoaparata Nikon 1 kao i za kompaktne COOLPIX fotoaparate.

Stilizovanog izgleda i izuzetno jednostavna za korišćenje, ova ultraprenosiva lampa pruža neprekidan izvor svetlosti za fotografisanje krupnih planova ili snimanje filmskih scena izbliza. Dizajnirana je tako da može da se koristi i na fotoaparatu i van njega, te omogućava snimanje atraktivnih fotografija na veoma praktičan način. Pomoću nje možete da izbegnete neizražajne fotografije, omekšate oblasti u senci, kompenzujete pozadinsko osvetljenje ili date dubinu bojama. Kada snimate filmove u krupnom planu, zahvaljujući kompaktnom i laganom dizajnu možete lako da ponesete ovaj svetlosni izvor na mesto događaja.

LD 1000 3 LD 1000 LED lampa – fleksibilan, neprekidan izvor svetlosti

LED lampa stilizovanog izgleda

Jordi Brinkman, menadžer proizvoda za Nikon 1 sistem kompaktnih fotoaparata u ogranku Nikon Europe, navodi: “Pomoću LD-1000 LED lampe možete na sjajan način da date oduška svojoj kreativnosti pri snimanju fotografija ili filmova u krupnom planu. Zahvaljujući njenoj fleksibilnosti i tome što možete da vidite efekat svetlosti pre snimanja, lako možete da se igrate senkama i svetlijim delovima, te da kreirate željene vrste slika. Podjednako je stilizovana i kompaktna kao i ostali proizvodi u Nikon 1 sistemu, a može da se koristi i sa COOLPIX fotoaparatima.”

Izuzetna realističnost prizora na snimku

Korišćenje neprekidnog izvora svetlosti podrazumeva da ne morate prvo da napravite snimak da biste videli da li zamišljeno osvetljenje funkcioniše. Za razliku od rada sa blicem, efekat LED lampe možete da vidite na LCD ekranu ili u tražilu i pre snimanja. Ne morate da brinete o tome da li ste ispravno podesili blic i lako možete da prilagodite ugao LED lampe kako biste postigli željeni efekat.

LD 1000 1 LD 1000 LED lampa – fleksibilan, neprekidan izvor svetlosti

Fleksibilan neprekidan izvor svetlosti koristi se veoma jednostavno, a idealan je za fotografisanje u krupnom planu ili kada snimate filmove iz blizine

Fleksibilan

Ugao LED lampe može slobodno da se podešava, čak i kada je postavljena na fotoaparat, a možete i da je koristite za snimanje van fotoaparata kako biste imali još veću kontrolu nad visinom i razdaljinom svetla od subjekta. Emitujte svetlost odozdo i dodajte dubinu bojama prirodnog okruženja pri snimanju na otvorenim površinama ili eksperimentišite sa različitim načinima osvetljenja lica osobe koju fotografišete. Ova LED lampa je blaži izvor svetlosti od blica i može da doprinese pravljenju predivnih portreta, naročito kada je reč o subjektima koji nisu navikli da se slikaju. Ljudima blic neće odvraćati pažnju niti će neprekidno treptati zbog njega, a možete i da istražite različite uglove svetlosti kako biste kreirali sjaj oko nečijeg lica ili zabeležili intrigantno treperenje svetlosti u očima.

Druželjubiv

Ova izuzetno jednostavna lampa za korišćenje postavlja se na utičnicu za stativ na fotoaparatu, a može i lako da se skine i koristi kao izvor svetlosti van kamere. Prekidač na zadnjoj strani lampe omogućava podešavanje snage snopa na visok ili nizak, kao i uključivanje i isključivanje svetla. Osim toga, svetlo sadrži i difuzer na LED prozoru koji obezbeđuje meke senke prirodnog izgleda i smanjuje snažne odbljeske pri fotografisanju blještavih objekata.

LD 1000 2 LD 1000 LED lampa – fleksibilan, neprekidan izvor svetlosti

Mala i lagana, lako možete da je prikačite na fotoaparat ili da je skinete za korišćenje van fotoaparata

Stil Nikon 1 fotoaparata

Ova elegantna i prenosiva LED lampa, dostupna u crnoj i beloj boji, savršeno upotpunjuje tela Nikon 1 fotoaparata. LD-1000 lampa je kompatibilna sa svim fotoaparatima koji imaju utičnicu za stativ, a idealna je i za korišćenje sa kompaktnim COOLPIX digitalnim fotoaparatima.

Uz LD-1000 se dobijaju i SK-1000 nosač i dva LS-32 točkića sa navojem za fiksiranje koji služe za postavljanje lampe na utičnicu za stativ na fotoaparatu.

Editors choice