TikTok postaje glavno mesto za postavljanje videa u kojima se objašnjavaju brzi makeup trikovi. Od ljubičastog rumenila koje je zaludelo svet, preko trika da vaš ajlajner izgleda savršeno u deset sekundi, dolazimo do trenda ledenog beauty blendera. Verujte, i mi smo se zabezeknuli kad smo čuli. Sunđeri za nanošenje tečnih pudera i korektora već su dugo jedini makeup tool koji vam je potreban, pored jedne četkice za blendanje senki i jedne za bronzer. Prošli smo fazu silikonskih beauty blendera, ali zamrznuti sunđer za šminkanje? Hajde da vidimo po kom principu bi to pomoglo i promenilo nanošenje šminke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOHANA (@mohana.cosmetic)

Mnogi makeup artisti se oslanjaju na moć sunđera kako bi na savršen način stopio tečni puder sa kožom. Bez mrlja i otisaka, tako da puder ostaje neprimetan. Od Particka Taa do Maria Dedivanovića, beauty blender je obavezan makeup tool.

Trenutno su svi opsednuti novom tehnikom nanošenja tečnog pudera – i to baš zaleđenim beauty blenderom. Ako potražite ovaj trend na TikToku, verujem da će vam među prvima izaći video devojke koja stoji iza profila Gwmakeup. Kada je ova društvena mreža u pitanju – trendovi prolaze brzinom trajanja videa, jer je nemoguće ispratiti i isprobati sve.

Kako Gwmakeup koristi zaleđen sunđer?

U videu, devojka pod mlazom vode natapa svoj sunđer, onako kako to radimo svi. Zatim ga iscedi i onda ga stavi u zamrzivač na sat vremena, ili dok joj u toku dana ne zatreba kako bi se našminkala. Onda ga tako zaleđenog koristi kako bi nanela svoj tečni puder.

@gwmakeupFor a smooth & flawless finish try this!✨ ##viral ##makeuphack ##beautyblender ##foundationhack♬ som original – Tik Toker

Svi makeup artisti imaju svoje trikove koje ne dele baš uvek sa ostalima. Ali, zato se devojke koje se bave internet sadržajem razlikuju od njih. One su spremne da sve svoje trikove podele sa pratiocima, pa je dotični snimak pogledalo 3 miliona ljudi. Da li je to zbog toga što je u pitanju neuobičajeni proces, ili zato što zaleđen sunđer na određeni način menja efikasnost tečnog pudera?

Comments