Snimanje pete sezone serije “Gossip Girl” nije još počelo, ali za Lejton (Leighton) nema odmora. Osim što je lice novog Vera Wang parfema, počela je sa promocijom novog filma “Monte Carlo”, a to podrazumeva mnogo naslovnih strana. Ovo je samo jedna u nizu. Fotografije ovog modnog editorijala je uradio Aleksej Jurnjev (Alexey Yurenev), a stajling je sofisticiran i pun boja, kao što nalažu trendovi za ovu sezonu.

220 Leighton Meester za L’Officiel China 321 Leighton Meester za L’Officiel China 416 Leighton Meester za L’Officiel China 513 Leighton Meester za L’Officiel China 611 Leighton Meester za L’Officiel China 78 Leighton Meester za L’Officiel China 87 Leighton Meester za L’Officiel China

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments