Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Snimanje pete sezone serije “Gossip Girl” nije još počelo, ali za Lejton (Leighton) nema odmora. Osim što je lice novog Vera Wang parfema, počela je sa promocijom novog filma “Monte Carlo”, a to podrazumeva mnogo naslovnih strana. Ovo je samo jedna u nizu. Fotografije ovog modnog editorijala je uradio Aleksej Jurnjev (Alexey Yurenev), a stajling je sofisticiran i pun boja, kao što nalažu trendovi za ovu sezonu.

220 Leighton Meester za L’Officiel China 321 Leighton Meester za L’Officiel China 416 Leighton Meester za L’Officiel China 513 Leighton Meester za L’Officiel China 611 Leighton Meester za L’Officiel China 78 Leighton Meester za L’Officiel China 87 Leighton Meester za L’Officiel China
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice