Sjajnim džez nastupom pevačice Lene Kovačević i jedinstvenim karnevalom plesača i bubnjara zvanično je otvoren UŠĆE Štark Čarobni grad, u kome će posetioci UŠĆE Shopping Centra uživati sve do 15. januara 2014. godine.

Karneval na otvaranju USCE Strak Carobnog grada Lena Kovačević svečano otvorila kapije Ušće Štark Čarobnog grada

Karneval na otvaranju UŠćE Štrak Čarobnog grada

Magija Čarobnog grada započela je razigranim karnevalom, čiji su se učesnici kretali hodnicima šoping centra, zabavljajući sve prisutne zaraznim ritmom, pozitivnom energijom i odličnim plesom. Nakon igračkog performansa, posetioce su u glavnom holu Centra dočekali Inspektor Blaža i šarmantna voditeljka Marija Kilibarda, koji su svojim duhovitim dosetkama doprineli sjajnoj prazničnoj atmosferi.

Marija Kilibarda i Inspektor Blaza na otvaranju USCE Strak Carobnog grada 1 Lena Kovačević svečano otvorila kapije Ušće Štark Čarobnog grada

Marija Kilibarda i Inspektor Blaža na otvaranju UŠĆE Štrak Čarobnog grada

Ljubitelje džez muzike posebno je obradovao nastup pevačice Lene Kovačević, koja je repertoarom najslušanijih pesama „razmrdala“ sve prisutne. Specijalna gošća na svečanom događaju bila je i Tanja Medved, bivša rukometašica reprezentacije Srbije, za raspoloženje najmlađih pobrinuo se Deda Mraz, a prisutne su pozdravili i predstavnici UŠĆE Shopping Centra.

Lena Kovacevic na otvaranju USCE Strak Carobnog grada Lena Kovačević svečano otvorila kapije Ušće Štark Čarobnog grada

Lena Kovačević na otvaranju UŠĆE Štrak Čarobnog grada

Rukometna legenda Tanja Medved Lena Kovačević svečano otvorila kapije Ušće Štark Čarobnog grada

Rukometna legenda Tanja Medved

„Narednih 45 dana očekuje nas sjajna praznična atmosfera, odlična zabava i veliki broj iznenađenja. Mališani će se družiti i slikati sa Deda Mrazom, šetati kroz Polarni i Tropski grad, a oni malo stariji uživaće u tradicionalnim prazničnim popustima, ‘Sensa gradu sreće’, kao i u pažljivo odabranom muzičkom programu. U našem Čarobnom gradu svako će pronaći nešto po svom ukusu“, rekla je Aleksandra Janković, PR i marketing menadžer UŠĆE Shopping Centra.

Aleksandra Jankovic PR i marketing menadzer USCE SC Lena Kovačević svečano otvorila kapije Ušće Štark Čarobnog grada

Aleksandra Janković, PR i marketing menadžer UŠĆE SC

Posetioce UŠĆE SC očekuju koncerti Emine Jahović (21. decembar) i Tanje Jovićević (12. januar 2014), mnoge nagradne igre, šoping vikend, gosti iznenađenja, dok će u okviru „Sensa grada sreće“ imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama, časovima joge, šminkanja i masaže. Oni najmlađi, zahvaljujući zanimljivim edukativnim turama, videće kako se Nova godina slavi u severnim i tropskim gradovima, šetati kroz igloe, ali i posetiti „Grad slatkiša“.

Comments