Poznati zavodnik Leni Kravic (Lenny Kravitz) počeo je rad na novom albumu, pod nazivom “Negrophilia”. Iako je poslednji album “Black And White America” objavio prošle godine, već uveliko je u toku pripremanje novog, za koji ni sam pevač ne zna kada će izaći.

Izjavio je da je album skroz u fanki fazonu, i to veoma sirov, nimalo nalik prethodnom, koji je, prema njegovim rečima, previše isproduciran. Leni je osoba koja se vodi inspiracijom i ne bira ni vreme ni mesto kada će stvarati i kuda će ga ta inspiracija odvesti. Otkrio je i da su neke pesme nastale u toku snimanja prethodnog albuma.

foto1 Lenny Kravitz uveliko radi na novom albumu

Neumorni Leni

Uskoro ga očekuje i velika turneja povodom poslednjeg albuma, kao i uloga u filmu “Igre gladi” (The Hunger Games), koji se snima na osnovu istoimenog bestselera književnice Suzan Kolins (Suzanne Collins).


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments