Fascinantno je koliko se shvatanje leopard printa promenilo. Od svog nastanka, pa sve do danas, leopard print je prosto uvek bio trend – to je neosporno. Pa ipak, ranije se na njega gledalo kao na nešto što odskače od normi, što je pomerenije, što je smelije, što prosto nije za svakog – zato su ga i nosile skoro pa samo “it” devojke poput Kate Moss ili druge slične modne ikone. Međutim, kada danas poželiš da poneseš komad leopard printa, niko te neće pogledati popreko. Zapravo, svi će biti prilično ravnodušni budući da ne tebi nisu videli ništa novo ili zapanjujuće. Leopard print je sada postao nekako… neutralan, basic, klasičan, baš poput male crne haljine. Uz to, zaista je uvek u trendu što ga i svrstava u neprolazne klasike, kakav god stav imala o njemu.

Uglavnom, leopard print ili voliš ili ne voliš. Pa čak i ja koja sam zakleti minimalista, ne mogu da poreknem da all-black kombinacija izgleda još više šik kada je osvežiš baletankama sa ovim printom! A danas makar možeš pronaći mnogo komada sa leopard šarama, počevši od majica i košulja, preko pantalona i suknji, pa sve do najrazličitijih aksesoara. I zaista, za svakog je ponešto, za nekoga je sve, a za one koji ipak žele nešto “pomerenije” tu je i leopard print u nekoj drugoj kombinaciji boja.

U minimalističkoj varijanti ili, naprotiv, uz neki takođe upadljiv dezen (ako umeš to da izneseš, svaka čast) – evo kako da nosiš leopard print ovog leta, ali i inače.

Style Notes: Lepršava, romantična haljina je uvek #musthave, a ako želiš da “obrneš igricu”, pronađi je u leopard printu – u crvenoj boji! Zlatni aksesoari i jednostavne sandale su sve što ti je uz nju potrebno.

Style Notes: Ljubitelji crop topova mogu pronaći savršeni model sa ovim printom. Leopard print se generalno odlično slaže uz zlatni nakit te imaj na umu ovu kombinaciju ukoliko tek krećeš u šoping. Sve zajedno ponesi uz omiljene denim komade i “smiri” upadljivost printa.

Style Notes: Ekstra duga haljina nešto drugačijeg leopard printa je dobar izbor za one koji ne žele tako očigledno da prate trend. Pomalo retro i nikako too extra!

Style Notes: Za posebne prilike, mini verzija wrap haljine sa dugim rukavima može da izgleda otmeno i glamurozno i da, naravno da ne moraš da se fotkaš u moru!

Style Notes: Leopard print je neprolazni trend (samo se s vremena na vreme podsećamo na njega), zato već sada možeš da razmišljaš o komadima za jesen. Znaš šta to znači – jakna ili sako! I svaka tvoja kombinacija dobija željeni twist.

Style Notes: OK, priznajem da ne znam kako ću da prihvatim povratak bucket šešira, ali ko voli – podržavam. Uostalom, stil i treba da se bazira na sasvim ličnom ukusu i neobraćanju pažnje na tuđe mišljenje. Stoga, ukoliko si pobornik ovakvih kapica, nabavi jedu i u leopard printu.

Comments