5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Raspoložena si za letnju avanturu više nego ikad – iza tebe je duga veza, koja te zamorila jednako kao što te je i raskid uzdrmao, shvatila si da nisi spremna za vezu i da bi ti baš prijalo malo neobaveznog seksa, bez emotivnih komplikacija, rešila si da “razbiješ maler” jer suša već predugo traje… Ima dovoljno dobrih razloga da se upustiš u avanturu sa nekim ko naleti ovog leta, ali, obrati pažnju na preporuku horoskopa. Nisu svi spremni i sposobni za avanaturu, a horskopski znak to dosta dobro određuje. Ako se pojavi tip sa kojim želiš da se poigraš – pitaj ga šta je u horoskopu, a ako je rođen u jednom od ovih znakova, ne oklevaj!

Strelac

Zbog svih onih osobina zbog kojih Strelčevi nisu baš dobri partneri i muževi (ponekad im se čak prebacuje da uopšte ne shvataju koncept vernosti), zbog njihove opuštenosti i ljubavi pre svega prema slobodi i izazovu i avanturama uopšte – oni su idealni za letnju romansu. Strelac ume da se prepusti uživanju sa istinskom toplinom i interesovanjem, a da se pri tom ne angažuje emotivno baš mnogo. On voli da se igra i da otkriva nove stvari, pa će ti njegovo divljenje imponovati, a raspoloženje osvežiti i otvoriti nove vidike. Dobro ćeš se osećati pored njega, jer on ne traži tvoje srce i dušu, nego dobro društvo i zabavu, a to je u stanju i da pruži.

Ovan

Pun je života, optimističan i spreman za akciju – nećete ga shvatati ozbiljno, a inspirsaće vas da i sami postanete neozbiljni i okusite predanost trenutku. Bez razmišljanja o budućnosti, sa muškarcem u znaku Ovna ćete se dobro provoditi i uživati u sirovom i strastvenom seksu – a to je i cilj letnje avanture. On će verovatno brzo izgubiti intersovanje i imaće potrebu za novim iskustvima, ali neće ti biti teško da ga pustiš i – zadržiš u najlepšoj uspomeni. Ovo iskustvo će obogatiti tvoja saznanja i otvoriti nove vidike ka onome što želiš (i ne želiš) od muškarca.

“I never want to stop making memories with you.” — Unknown

A post shared by Human Lovers (@humanlovers) on

Editors choice