Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/3

Raspoložena si za letnju avanturu više nego ikad – iza tebe je duga veza, koja te zamorila jednako kao što te je i raskid uzdrmao, shvatila si da nisi spremna za vezu i da bi ti baš prijalo malo neobaveznog seksa, bez emotivnih komplikacija, rešila si da “razbiješ maler” jer suša već predugo traje… Ima dovoljno dobrih razloga da se upustiš u avanturu sa nekim ko naleti ovog leta, ali, obrati pažnju na preporuku horoskopa. Nisu svi spremni i sposobni za avanaturu, a horskopski znak to dosta dobro određuje. Ako se pojavi tip sa kojim želiš da se poigraš – pitaj ga šta je u horoskopu, a ako je rođen u jednom od ovih znakova, ne oklevaj!

Strelac

Zbog svih onih osobina zbog kojih Strelčevi nisu baš dobri partneri i muževi (ponekad im se čak prebacuje da uopšte ne shvataju koncept vernosti), zbog njihove opuštenosti i ljubavi pre svega prema slobodi i izazovu i avanturama uopšte – oni su idealni za letnju romansu. Strelac ume da se prepusti uživanju sa istinskom toplinom i interesovanjem, a da se pri tom ne angažuje emotivno baš mnogo. On voli da se igra i da otkriva nove stvari, pa će ti njegovo divljenje imponovati, a raspoloženje osvežiti i otvoriti nove vidike. Dobro ćeš se osećati pored njega, jer on ne traži tvoje srce i dušu, nego dobro društvo i zabavu, a to je u stanju i da pruži.

Ovan

Pun je života, optimističan i spreman za akciju – nećete ga shvatati ozbiljno, a inspirsaće vas da i sami postanete neozbiljni i okusite predanost trenutku. Bez razmišljanja o budućnosti, sa muškarcem u znaku Ovna ćete se dobro provoditi i uživati u sirovom i strastvenom seksu – a to je i cilj letnje avanture. On će verovatno brzo izgubiti intersovanje i imaće potrebu za novim iskustvima, ali neće ti biti teško da ga pustiš i – zadržiš u najlepšoj uspomeni. Ovo iskustvo će obogatiti tvoja saznanja i otvoriti nove vidike ka onome što želiš (i ne želiš) od muškarca.

Editors choice