Odobrojavanje je počelo! Proleće je možda ovih dana varljivo, ali baš zato je sada idealan trenutak da počneš sa pripremama za leto, kako bi spremno dočekala prvi “izlet” na bazen! Sve ono što tokom ovih dana još uvek možemo uspešno da prikrijemo garderobom, zahteva malo više truda tokom narednih dana, a mi ti “dajemo fore” da budeš tip-top spremna za svega četiri nedelje! Ne veruješ da je moguće? Jeste uz ovaj beauty vodič!

Recept? Vežbe su naravno obavezne ako si se kao i mi previše opustila tokom zime, ali nije sve u vežbanju ima nečega i u pravilnoj nezi. Pa krenimo redom!

mark2 Letnje beauty pripreme: Kako da zategneš noge i zadnjicu za samo četiri nedelje

Piling je najvažniji korak!

Pre anticelulit tretmana, iskoraka i čučnjeva, što pre počni da primenjuješ piling. Ovo je apsolutno neophodno za glatku kožu, a osim toga sve kreme i tretmani koje nanosiš nakon pilinga imaće pojačano dejstvo, pa će samim tim i efekti biti brži i očigledniji.

Koristi blaga sredstva za piling koja sadrže hidratantna ulja kako bi sprečila perutanje i isušavanje kože. Naš omiljeni piling je MARK piling za lice i telo koji sadrži visoke koncentracije kofeina iz najfinijih zrna kafe robuste, te poboljšava cirkulaciju i uklanja toksine iz tvoje kože.

mark3 Letnje beauty pripreme: Kako da zategneš noge i zadnjicu za samo četiri nedelje

Osim toga, MARK piling takođe sadrži i ulja koja smo pomenuli da su važna za lepu kožu – hladno ceđeno bademovo ulje koje ima visoke umirujuće i regeneracione učinke, te hrani i hidrira oštećenu kožu čineći je mekom i glatkom, a sadrži naravno i kokosovo ulje!

Šta da radiš: Tokom naredne 4 nedelje nanosi MARK piling na noge i guzu, minimum dva puta nedeljno. Za intenzivniji tretman, slobodno možeš koristiti ovaj piling i tri do četiri puta nedeljno, praveći po dan pauze između tretmana.

Tokom prve dve nedelje tretmana, obavezno posveti malo više vremena utrljavajući piling u kožu, brzim, kružnim pokretima, kako bi se oslobodila mrtvih ćelija i vratila koži prirodni sjaj.

Comments