Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/2

Tokom nedelja mode bili smo bombardovani informacijama, a neke od njih su prodrmale modni svet. Donosimo ti lica čija je pojava zasigurno ostavila trag u fashion istoriji!

U osvrtu na septembar iza nas, kada smo sabrali utiske sa najprestižnijeg dešavanja sezone, možemo reći da su protekle nedelje mode bile pravi spektakl. Kada bi 30 dana moglo da se stavi u jedan sat, ovaj mesec bi bio pravi “golden hour”. Kada se govori o najpoznatijim momentima u hodu po pisti nesumnjivo bi ti na pamet pala imena ženskih modela poput Naomi ili Kate Moss, a u redovima nove generacije Kendall Jenner ili sestre Hadid. Međutim, ove godine, na nedavno održanoj reviji luksuzne modne kuće Maison Margiela, scenom je prodefilovao mladi model Daon Lame. Ne, prodefilovao je pogrešna reč. Daon je doslovno bacio na noge sve prisutne svojim neverovatno energičnim nastupom. Scenski hod koji je osmišljen specijalno za ovu priliku delo je stručnjaka čije je ime Pat Boguslawski. O posebnosti ovog trenutka svedoči i činjenica da je istog dana postao hit na društvenim mrežama, a nesumnjivo je da je mladi Lame postavio nove standarde cat walk-a.

Na pomen imena Versace prva pomisao više nije raskošna kombinacija crne i zlatne, već zelena boja. Da smo ti ovo rekli pre legendarne pojave J.Lo, verovatno bi samo zavrtela glavom i rekla: Nema šanse! It žena muzičke scene pokorila je i modnu, sada zvanično. Ako je nešto moglo da parira Daonu Lameu, onda je to samo Jennifer Lopez koja je oživela kreaciju koju je ponela davne 2000. godine. Neočekivana pojava dive zapalila je internet, a tom prilikom pokazala je i zanosnu figuru koja izgleda bolje nego ikada. Čelnici italijanskog kolektiva su ovim marketing potezom lansirali Versace u stratosferu. Tek završenom revijom Donatella je potvrdila da zauzima ozbiljno mesto u dizajnerskoj dimenziji, i da ima još mnogo toga da pokaže svetu. Možda tropski print neće postati novi hit, ali svakako zaslužuje desetku za ideju i trud.

Editors choice