Sa dolaskom prvih toplijih dana koji nam obećavaju leto, osećamo se preporođeno – a želimo tako i da izgledamo! Iz nas izbija pozitivna energija koja je bila uspavana tokom prethodnog perioda, u kojem ne samo što smo bili primorani na hladno vreme, već i na delimičnu izolaciju usled globalne pandemije i činjenice da je većina normalnih, svakodnevnih aktivnosti stavljena na pauzu. Ipak, sada su konačno došli dani koji nam obećavaju pozitivne promene i malo opuštanja, i zato je vreme da iskočimo iz svoje zone komfora i oslobodimo se! Jedar, zdrav i nežan izgled postići ćemo upravo šminkom u toplim bojama, kao što su lila i roze – a mi vam predstavljamo nekoliko novih, kreativnih načina kako da ih primenite u svojim prolećnim makeup lookovima!

Lila grafički ajlajner

Ajlajner odavno je postao više od klasične crne mačkaste linije koja nam oko čini vizuelno izduženim. Ajlajnerom sada možemo iskazati svoj jedinstveni stil i estetiku, on može biti u različitim nijansama i čak uopšte ne mora pratiti liniju kapka. Ovog proleća poigrajte se sa ajlajnerom u lila ili roze boji, a pokušajte da liniju iscrtate na više neobičnih i nesvakidašnjih načina – sve dok ne pronađete onu koja najbolje leži baš vama i vašem stilu.

Roze hajlajter

Hajlajter obično vezujemo za bezbojni i prirodni glow, ali on zapravo može imati i suptilan ton – a mi vam naravno preporučujemo da to bude roze ili nežna lila boja. Roze hajlajter savršeno će se uklopiti uz senke na očima u sličnom ili istom tonu, a istovremeno će ih i istaći. Ukoliko želite da budete prava romantična vila ovog proleća – rozikasti hajlajter je idealni makeup dodatak za vas!

Kombinacija ljubičastih, roze i plavih senki

Još jedan način da nosite roze i ljubičaste tonove je kroz senke na očima, sa kojima se možete poigrati baš po svojoj volji. Možete pomešati više boja, ili se pak odlučiti samo za jednu, sve u zavisnosti od vašeg senzibiliteta. Ukoliko se odlučujete za kombinaciju boja, preporučujemo vam da tamnije ljubičaste tonove nanesete na gornji kapak, a svetlije, ili intenzivnije roze, ispod oka i vodene linije. Uz neobične senke na očima uklopite neutralni svetliji roze karmin koji neće skrenuti pažnju sa vaše šminke na očima.

Comments