Švedska kompanija LINDEX predstavlja jedan od vodećih evropskih maloprodajnih lanaca, koja u svom sastavu ima preko 450 prodajnih objekata u 15 zemalja. Poslovna ideja kompanije leži u ponudi inspirativnih i za kupovinu povoljnih modnih proizvoda, namenjenih svim samosvesnim ženama koje prate modu.

1246 1015 LINDEX: Get the Look

Crveno za mamu i kćerku

w47 1005 LINDEX: Get the Look

U ponudi ćete naći moderne komade

1246 1016 LINDEX: Get the Look

Klasika je uvek in

Prodajni koncept kompanije LINDEX pokriva veliki dijapazon modnih proizvoda za žene i decu, kao i donji veš. U ponudi su kolekcije koje odlikuju dobro osmišljeni detalji, poslednji modni trendovi i široki asortiman koji se redovno dopunjuje novim proizvodima. Inspirativne modne kolekcije koje LINDEX prezentuje, kreirane od strane sopstvenih dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici.

“Danas je LINDEX jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi. Radujemo se našoj budućoj saradnji, koja će omogućiti odličan modni izbor uz više nego povoljne cene svim ženama u Srbiji”, rekao je Johan Isakson (Johan Eyram Isacson), direktor međunarodnog franšiznog sektora kompanije LINDEX.

1250 1013 LINDEX: Get the Look

Oduševiće vas velika ponuda donjeg veša

1250 1012 LINDEX: Get the Look

Za svačiji ukus

LINDEX komunikacioni koncept “Get the Look” inspiriše mnoge žene širom Evrope koje prate modu da uz dostupne cene prizvoda budu potpuno u trendu. Riz Viterspun (Reese Witherspoon) i Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) samo su neki od modela ovog poznatog švedskog brenda.

1250 1007 LINDEX: Get the Look

Posetite LINDEX prodavnicu koja se nalazi u Mercator Centru Beograd

Više informacija o brendu i proizvodima možete pogledati na sajtu.

Comments