Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Ove jeseni, svetski poznati dizajner, Matthew Williamson dizajnirao je za Lindex unoseći svoj veoma prepoznatljiv estetski potpis i jedinstven dizajn.

Majstor za štampanje, ukrašavanje i kaleidoskopske boje, britanski dizajner, diplomirao je na prestižnom Central Saint Martins koledžu, u Londonu, svoju prvu kolekciju predstavio je 1997. godine i od tada nastavlja da gradi luksuzni brend, sa prodavnicama u Londonu, Dubaiju, Kataru, kao i u još 170 prodajnih mesta širom sveta.

“Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa uzbudljivom, internacionalnom, modnom kompanijom. Ova saradnja pruža mi posebnu priliku da moje kreacije prezentujem novoj grupi modno svesnih žena”, kaže Matthew Williamson.

“Mi smo veoma uzbuđeni i ponosni na našu saradnju sa Matthew Williamsonom, nagrađivanom i međunarodno priznatim dizajnerom, sa vrlo karakterističnim i poletnim smislom za glamur.

Radili smo na stvaranju kolekcije koja je namenjena svim ženama i svakoj prilici, a da je pri tom i pristupačna”, kaže Nina Starck, Šef odseka dizajna u Lindexu.

Ova dizajnirana kolekcija sjedinjuje dva brenda u podršci kampanji protiv raka dojke, na svetskom nivou.

“Kao dizajneru, uvek mi je bilo važno da moji modeli omogućuju ženama da se osjećaju lepo i sigurno u sebe. Volim i poštujem žene, i one su mi oduvek bile inspiracija, i posebno zadovoljstvo predstavlja mi činjenica da ova kolekcija pruža podršku ovako plemenitom i važnom cilju”, komentariše Matthew Williamson.

Ovu jedinstvenu kolekciju čine dizajnirani komadi odeće kao i pratećeg aksesoara namenjenog modno svesnim ženama, kao i po neki specijalno dizajnirani odevni predmeti za decu.

Kod nas, ova kolekcija će biti predstavljena od 16. oktobra, u Lindex prodavnici u Mercator centru, Beograd.

metju01 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju02 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju03 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju04 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju05 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene metju06 Lindex i Matthew Williamson: Ujedinjeni za žene

Posetite Lindex i naš Fashion Vodič!

Editors choice