Mesec oktobar je vreme kada Lindex Srbija udružuje snage sa svojim kupcima u borbi protiv raka dojke. Četvrtu godinu zaredom, Lindex će donirati 10 odsto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša, Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, u periodu od 24. oktobra do 6. novembra. 

Početak kampanje Pink 2018 e1540468289443 Lindex sa svojim kupcima nastavlja zajedničku borbu protiv raka dojke

Novcem od donacija koju su zajedno Lindex i kupci 2017. godine sakupili nabavljeni su elektrohirurški generator i medicinska oprema za Kliniku za onkološku hirurgiju.

“Podrška borbi protiv raka dojke nam je veoma važna, jer nama u Lindexu žena je sve, a veliki broj ih je pogođen ovom bolešću. One nas inspirišu, motivišu. One su naši kupci i naše koleginice. Želimo da učinimo koliko možemo da doprinesemo ovom velikom cilju i srećni smo što imamo zaposlene i kupce koji pokazuju izuzetnu posvećenost. Ponosni smo na dosadašnje rezultate i iz godine u godinu nastojimo da idemo korak dalje u podizanju svesti o bolesti”, izjavila je Jelena Zorica Živkov, brend menadžerka u kompaniji Triple Jump, franšiznog partnera Lindex-a u Srbiji.

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje brenda Lindex i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio ambasador Švedske Jan Lundin koji je podržao rad Lindex-a u borbi protiv ove opake bolesti. Načelnik ginekologije IORS Petar Radlović je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi.

2. Ambasador Švedske g. Jan Lundin i predsednik kompanije Triple jump g. Milan Spasojević e1540392105520 Lindex sa svojim kupcima nastavlja zajedničku borbu protiv raka dojke

“Lindex Pink je kampanja za primer, koja kroz podizanje svesti žena o važnosti prevencije, daje pozitivne rezultate. Broj preventivnih pregleda je povećan, a to znamo po tome što je porastao i broj otkrivenih tumora u početnoj fazi. Ono što je važno da žene znaju je, da je bolest izlečiva kada se otkrije u početnoj fazi”, istakao je dr Srđan Nikolić, direktor Klinike za onkološku hirurgiju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

5. Lekari IORS i predstavnice kompanije Lindex e1540392187246 Lindex sa svojim kupcima nastavlja zajedničku borbu protiv raka dojke

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života. Ovom prilikom su, simbolično, predstavnici IORS-a i Triple Jump-a presekli ružičastu vrpcu i označile početak ovogodišnje Pink kampanje.

3. Snežana Dakić e1540392243663 Lindex sa svojim kupcima nastavlja zajedničku borbu protiv raka dojke 4. Dušica Spasić i Irina Vukotić e1540392254777 Lindex sa svojim kupcima nastavlja zajedničku borbu protiv raka dojke

Za informacije o aktuelnoj ponudi Lindexa u Srbiji, pratite našu FB stranicu: facebook.com/LindexSrbija, kao i Instagram nalog: LindexSrbija.

Comments