Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Izgled tvojih noktiju može mnogo da kaže o tebi, o tvojim navikama i ponašanju. I ne samo nokti, nego i cele ruke. Šaka mnogo lepše izgleda kada imamo sređene nokte, a oni čak ne moraju ni da budu dugački i izliveni. I sasvim prirodni negovani i uredni nokti mogu da izgledaju savršeno! Trendovi se menjaju iz godine u godinu, ali ono što uvek ostaje na prvom mestu je definitivno nega. Volimo da pratimo poznate ličnosti jer one uvek imaju specifičan manikir i jer se naravno uvek trude da se od drugih razlikuju bar za tu nijansu.

Planetarno popularna Lizzo je ovog puta nametnula trend, koji ćemo voleti i koji volimo i sada. Možda se čini da smo ga malo zaboravili, međutim, sada mu se raširenih ruku vraćamo. Kakav je to trend Lizzo postavila ovog puta? 

LIZZO PREDSTAVILA NOVI MANIKIR 4 Lizzo predstavila manikir koji sada svi želimo!

U pitanju su takozvani mlečni nokti.

Reč je o savršeno uglađenim noktima, mlečne bele boje, sa visokim sjajem, dok je manikir na pojedinim delovima svetliji te kao da stvara diskretan ombre efekat. Ove godine definitivno se udaljavamo od mat trendova i težimo, odnosno vraćamo se, sjaju! I Lizzo može da vam posluži kao savršena inspiracija, jer upravo ona prati ovaj trend već neko vreme.

Njeni nokti su naravno dugački i vrlo često špicasti, ponekad i kockastog oblika, te je ovaj mlečna nijansa primetnija. Dakle, ako nosiš iste nokte kao ona, onda znaj da će efekat da bude očaravajući i da odmah možeš da je iskopiraš. Ovi nokti deluju prilično moćno!

View this post on Instagram

#lizzo

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Navikli smo da je Lizzo uglavnom ekstravagantna, često i provokativna. To smo naravno primetili kako na njenom Instagramu, tako i na raznim drugim događajima. Uvek se na neki način trudi da privuče pažnju i to joj polazi za rukom. I dok smo rezervisani po pitanju nekih stvari koje Lizzo radi i nemamo hrabrosti da se odvažimo na neke korake kao ona, ono što možemo u ovom trenutku jeste da iskopiramo njen manikir. 

Editors choice