Kako može da izgleda tvoja varijanta ovog #nail trenda?

Idealna kombinacija je – blago špicasti oblik, odnosno badem oblik sa mlečnom bojom. Svedeno, ali i efektno i definitivno manikir za svaku priliku. Bilo da se spremaš za neki glamurozni događaj ili da ideš na piće sa drugaricama ili se pripremaš za još jednu radnu nedelju – ovi nokti mogu biti deo bilo čega. Nekako svakoj kombinaciji daju posebnu čar. Moglo bi se reći da su veoma univerzalni, jer već sada možemo da ih zamislimo uz dugu šljokičastu haljinu, ali i uz poslovno odelo. 

Ukoliko želiš da ipak malo više sijaju, dodaj im pri vrhu malo hrom praha za nokte, za sjajniji izgled. Ako voliš malo drugačije stilove, možeš svojim noktima dodati i trenutno najpopularnije šare u vidu nekih grafičkih elemenata ili eventualno nekih blagih, jedva primetnih šljokica.

I što je najvažnije – ovu boju možete nositi i onda kada se oporavljate od izlivanja ili nadogradnje. Često u tim danima i mesecima kada oporavljamo naše nokte, oni izgledaju jako loše. Međutim, ti možeš koristiti blage lakove za nokte, kojima ćeš prikriti sve ono što ne valja, dok istovremeno imaš odličan manikir.

Zahvalni smo što je Lizzo vratila ovaj trend i sada obećavamo da ćemo ga se duže pridržavati!

Naslovna fotografija: instagram.com/lizzobeeating

Jelena 

Comments