#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ljubav na testu u serijama: “The Ex and The Why i Time’s Up”

Ljubav na testu u serijama: “The Ex and The Why i Time’s Up”

Proleće je uveliko stiglo i ljubav je u vazduhu. Ili možda nije? MTV je spremio dve nove serije o parovima i zabavljanju koje će staviti ljubav na proveru.The Ex and The Why” utvrdiće da li bivši partneri treba da ostanu rastavljeni i Time’s Up u kojoj parovi moraju da odluče da li je daljina jača od njihove veze.

Od 16. maja, svakog radnog dana od 16:30h i 17h.

“Time’s Up” se bavi fenomenom “zabavljanja sa rokom trajanja”, odnosno vezama u kojima par mora da donese odluku u kom smeru će se kretati njihov odnos, jer će im se uskoro putevi razdvojiti. Da li je razlog tome odlazak na koledž, novi posao u drugoj državi, odlazak u vojsku ili nešto slično, sigurno je da se pred ovim mladim ljudima nalazi velika odluka. Svaka epizoda doneće dirljivu priču o dešavanjima u životu jednog para, izazovima, emocijama i pritisku u nedeljama koje prethode danu kada će morati ili da se oproste i krenu svako na svoju stranu, ili da bez obzira na sve pokušaju da sačuvaju svoju ljubav i održe vezu na daljinu. Koliko njih veruje da daleko od očiju ne znači i daleko od srca, saznaćete u seriji “Time’s Up” od 16. maja, svakog radnog dana od 16:30h.

246 Ljubav na testu u serijama: The Ex and The Why i Time’s Up

Šta se dogodi kada ne možeš da preboliš bivšeg dečka ili devojku? Svaka epizodaThe Ex and The Why prati dve odvojene priče o mladim ljudima koji su raskinuli sa svojom lepšom ili jačom polovinom. Međutim, kako u raskidu obično jedna strana više pati i želi da se pomiri, MTV je rešio da im omogući tu drugu šansu. Jednom od bivših partnera rečeno je da ide na sastanak iznenađenja, a kada stigne na dogovoreno mesto na kome ga čeka misteriozni udvarač i kada skine povez sa očiju ugledaće poznato lice ex dečka/devojke. Da li će iznenadni susreti rezultirati oduševljenjem i obnavljanjem ljubavi ili kajanjem što se uopšte dogodio, saznaćete u “The Ex and The Why”, od 16. maja, svakog radnog dana od 17h.

163 Ljubav na testu u serijama: The Ex and The Why i Time’s Up

Editors choice