Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Koristite Facebook da flertujete i komunicirate sa svojim dečkom, zanimljivo je i zabavno, ali ne smete zaboraviti na par pravila oko kojih se vrti cela ta onlajn priča. Smislili smo nekoliko saveta u vezi s ljubavlju, dejtovanjem i društvenim mrežama, shodno vremenu u kom živimo. Evo ih!

1. Ne pričajte o svojim osvajačkim pohodima

Ako se viđate s nekim novim, ili ste tek došli sa sjajnog dejta, budite oprezni koliko toga ćete otkriti onlajn. Taj novi dečko možda neće želeti da ga tagujete u statusu u kom pričate o tome kako se dobro ljubi. Pre nego što krenete da kačite detalje o nekome, pitajte ga da li je to ok.

2. Bez svađanja

Facebook nije mesto na kom bi trebalo da se raspravlja sa dečkom o tome kako je kasnio na sastanak ili kako vas je otkačio da bi gledao utakmicu sa svojim drugovima. Niti je tako nešto interesantno vašim prijateljima koji su u tom trenutku onlajn, niti je zdravo da se o nečemu tako banalnom raspravljate preko društvenih mreža. Samo će pogoršati situaciju. Ako ima nešto što vas muči, recite to lice u lice, umesto što ćete mu okačiti prozivku na zid ili, još gore, staviti status kojim ćete svetu staviti do znanja koliko ste ljuti na njega.

ssslika1 Ljubavna pravila online komunikacije

Umerenost je odgovor

3. Izbegavajte razneživanje

On je jedini koji treba da sluša o tome kako je sladak i nežan, što znači, sklonite sve te detalje sa svog zida. Naravno da ćete želeti da se hvalite o svom novom, prelepom dečku, ali to vrlo brzo postane svima dosadno i deluje nezrelo. Ako baš morate da nekome pričate o tome, zovite najbolju drugaricu i podelite s njom šta imate umesto što o tome napišete status!

4. Ne budite neumesni

Jednostavno, recite “ne” slikama punim intimnih momenata i detalja o tome kako je sinoć bilo prelepo – možda vam čita neko od rodbine. Plus, vaši prijatelji zaista ne žele da gledaju vaš čipkani veš koji ste nedavno kupili. Ako baš želite da namamite momka na poneki hot komentar, pošaljite mu slike mejlom ili MMS-om, ali su tada samo za njegove oči, te čuvate intimu.

Nemojte biti previše otvoreni onlajn dok se s nekim zabavljate. Kao što postoje nepisana pravila staromodnog dejtovanja u kom društvene veze nisu imale nikakvog udela, tako postoje i pravila kada su te iste mreže i te kako prisutne. Pratite korake koje smo vam sklopili. I ne dozvolite Facebook stranici da zameni vašu najbolju drugaricu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice