Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Koristite Facebook da flertujete i komunicirate sa svojim dečkom, zanimljivo je i zabavno, ali ne smete zaboraviti na par pravila oko kojih se vrti cela ta onlajn priča. Smislili smo nekoliko saveta u vezi s ljubavlju, dejtovanjem i društvenim mrežama, shodno vremenu u kom živimo. Evo ih!

1. Ne pričajte o svojim osvajačkim pohodima

Ako se viđate s nekim novim, ili ste tek došli sa sjajnog dejta, budite oprezni koliko toga ćete otkriti onlajn. Taj novi dečko možda neće želeti da ga tagujete u statusu u kom pričate o tome kako se dobro ljubi. Pre nego što krenete da kačite detalje o nekome, pitajte ga da li je to ok.

2. Bez svađanja

Facebook nije mesto na kom bi trebalo da se raspravlja sa dečkom o tome kako je kasnio na sastanak ili kako vas je otkačio da bi gledao utakmicu sa svojim drugovima. Niti je tako nešto interesantno vašim prijateljima koji su u tom trenutku onlajn, niti je zdravo da se o nečemu tako banalnom raspravljate preko društvenih mreža. Samo će pogoršati situaciju. Ako ima nešto što vas muči, recite to lice u lice, umesto što ćete mu okačiti prozivku na zid ili, još gore, staviti status kojim ćete svetu staviti do znanja koliko ste ljuti na njega.

ssslika1 Ljubavna pravila online komunikacije

Umerenost je odgovor

3. Izbegavajte razneživanje

On je jedini koji treba da sluša o tome kako je sladak i nežan, što znači, sklonite sve te detalje sa svog zida. Naravno da ćete želeti da se hvalite o svom novom, prelepom dečku, ali to vrlo brzo postane svima dosadno i deluje nezrelo. Ako baš morate da nekome pričate o tome, zovite najbolju drugaricu i podelite s njom šta imate umesto što o tome napišete status!

4. Ne budite neumesni

Jednostavno, recite “ne” slikama punim intimnih momenata i detalja o tome kako je sinoć bilo prelepo – možda vam čita neko od rodbine. Plus, vaši prijatelji zaista ne žele da gledaju vaš čipkani veš koji ste nedavno kupili. Ako baš želite da namamite momka na poneki hot komentar, pošaljite mu slike mejlom ili MMS-om, ali su tada samo za njegove oči, te čuvate intimu.

Nemojte biti previše otvoreni onlajn dok se s nekim zabavljate. Kao što postoje nepisana pravila staromodnog dejtovanja u kom društvene veze nisu imale nikakvog udela, tako postoje i pravila kada su te iste mreže i te kako prisutne. Pratite korake koje smo vam sklopili. I ne dozvolite Facebook stranici da zameni vašu najbolju drugaricu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice