Znakovi pored puta nekada su toliko vidljivi i očigledni, ali je činjenica da ih po nekom nepisanom pravilu shvatimo tek onda kada nam više ništa ne znače. Ovo se odnosi na sve sfere života, pogotovo za ljubavne veze. Nekako tek kada smo ostavljene ili se nađemo u poziciji da “nema dalje” u našoj vezi shvatamo sve te sitnice koje su bile taaaako očigledne, a nama nisu ništa značile u tom trenutku.

Postoje uobičajeni znaci koji govore da dečku više možda nije stalo do tebe kao na početku zabavljanja:

Sve više vremena provodi sa drugarima

Cool je da tvoj momak s vremena na vreme ode sa društvom na piće, ali kada počne to druženje da svodi na recimo svaki vikend -a vi se samo tada i viđate ili ti prosto vidiš da je on mnogo češće nego prethodnih meseci sa svojom ekipom, možda je vreme da se zapitaš o kvalitetu vaše veze. Uostalom pitaj ga, što da ne.

Primećuješ da se više ne smeje sa tobom kao ranije

Momci obožavaju da se šale i primetićeš koliko je samo srećan kada i ti imaš neke fore i kada pokušavaš da ga zabaviš. Ukoliko primećuješ da mu tvoje šale više ne prijaju i da koliko god da se trudiš i učiniš veče zabavnim njega ništa ne čini srećnim, porazmisli malo i popričaj sa njim. Moguće je da ga nešto muči i da ima problem na poslu, ali nemoj se dovesti u situaciju da se sutra pitaš kako nisi primećivala tako očigledno ćutanje sa njegove strane.

387823 relationships Ljubavne muke: Kako da znaš da dečku više nije stalo

Više te ne ljubi na isti način

Kao što sa poljupcem sve počne, tako je nekako upravo poljubac taj sa kojim postajemo svesni da nam se bliži kraj. Da budem jasnija, način na koji te ljubi. Naravno da će poljupci nakon par meseci, godina zabavljanja postajati sve kraći i manje intenzivni, ali onog trenutka kada oni nestanu ili počinješ da vidiš da ih tvoj dragi izbegava, jasan je znak da nešto nije u redu.

Comments