*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Ljubavne zavrzlame: Dečko protiv najboljeg druga

Ljubavne zavrzlame: Dečko protiv najboljeg druga

Ako uspete da sačuvate odnose sa najboljim drugom i kad u vaš život uđe dečko, onda možda dečko neće potrajati. Najbolji drugovi opstaju uz vašu vezu samo ako su gej. Ako imate strejt najboljeg druga, kad se pojavi dečko, udaljićete se od druga, to je sigurno. Prvo, nećete imati više toliko vremena za njega, drugo, nećete hteti da nervirate dečka. Još ako vam je najbolji drug specifičan, nadrndan, malo na svoju ruku, a dečko vam je specifičan, nadrndan i malo na svoju ruku, ah, nikad dva dobra.

Možda postoji, ali ja ne znam varijantu u kojoj je njen najbolji drug postao super frend njenog novog dečka. Ono, baš su se zgotivili, kao dva psa iste rase, a ne kao dva mačora. Na ogradi. U februaru.

Možda žene i ne ohrabruju združivanje svog prijatelja i svog dečka, jer ako se udruže… mislim, gde je tu ekskluziva? Prijatelj ima svoje ekskluzivno mesto, dečko ima svoje. Najbolji drug je nešto kao najbolja drugarica, ona mu sve priča. On zna sve njene gafove sa važnim momcima, on joj je prvi skrenuo pažnju na nepodnošljive osobine njenog novog momka, a sa nekim treba da nastavi da razmatra podobnost tog novog momka. Da li devojke baš žele da im se prijatelj i momak gotive? Hmmm…

fl schueler 46 Ljubavne zavrzlame: Dečko protiv najboljeg druga

Mi očekujemo da tu svako drži svoje mesto. Da dečko ne drami i da nas ne sumnjiči zbog prijatelja. Da nas prijatelj podrži iako smo mu se upravo ižalile na novog dečka, kad mu kažemo da smo se zaljubile i da nećemo da odustanemo.

Prijatelj u našem životu učestvuje već neko vreme. Verovatno je prisustvovao i smeni nekoliko novih momaka. Neće nam biti drago što pljuje našeg novog dečka, ali nećemo mu ni zameriti. A dečko bi morao da zna da u nekim stvarima prijatelj ima prednost. Poverenje, na primer.

Frustrirajuća situacija.

Neko vreme, balansiraćemo uspešno. Dok dečko učvršćuje svoje pozicije, a prijatelj pakosno komentariše kako smo se pretvorile u nekog, tačnije u nešto što on ne prepoznaje u nama.

Onda dolazi faza kad nećemo hteti da nerviramo dečka, pa ćemo prorediti viđanja sa prijateljem. Prijatelj će se ljutiti, a dečko neće hteti ni da čuje za njega.

Da li su obojica ljubomorni?

Da li su obojica u pravu u proceni onog drugog?

Da li su već uspeli da se sukobe toliko da uopšte ne razgovaraju?

I onda dođe vaš rođendan, recimo. I naravno, hoćete da skupite sve svoje prijatelje. A šta će dečko da kaže? Da li je već zauzeo tako čvrstu poziciju da može da vas uceni? Da vam jednostavno kaže da ne očekujete da će se pojaviti, ako pozovete i prijatelja? A da li vam je kojim slučajem prijatelj rekao isto to? I šta ćete sad?

Hoćete li najzad prestati da se glupirate i očitati i jednom i drugom?

Jer nije istina da oni nemaju ništa zajedničko. Vi ih povezujete. Ima da dođu obojica. I ne samo da dođu, nego i da se ponašaju pristojno i bez tenzije.

Ako ne pristanu, onda treba da raskinete sa obojicom.

Ne moraju da se druže, ali moraju da se trpe. Ako im je stalo do vas.

A ako ste podržavali razdor među njima, pa makar i nesvesno, onda treba da se zamislite. Do koga i koliko je vama stalo?

Izvor fotografija: berufebilder.de, kolumbus-sprachreisen.de

Aleksina Đorđević

Editors choice