Vaga 

Vage ovu godinu započinju sklapajući poznanstva sa različitim ljudima, svih starosnih grupa i životnih slojeva. Zato se njima i pruža prilika za romantičnim vezama. Mnoge Vage će sazreti u ovoj godini i ujedno će biti mnogo srećnije. Pošto ćete biti dobro raspoloženi, privlačićete samo dobre ljude oko sebe i na taj način svojom dobrom energijom privući ćete i partnera, sasvim nesvesno. Zauzete Vage na samom početku godine očekuje borba i svađe i zato to treba da se reši što pre. Ego će dominirati, tako da će odnosi biti jako zategnuti, te je potrebno smiriti taj opasan ego. Na proleće ponovo dolazi mnogo šanse za zaljubljivanje, kako za zauzete, tako i za slobodne Vage. Period istraživanja će doći na red u aprilu. Vage koje budu slobodne u tom periodu će se zaljbiti u svog kolegu na poslu i to onog kolegu koji ih je mnogo nervirao. A onda tokom leta sledi procvat ljubavnog života i savršene odanosti. U septembru će se sve strasti smiriti i Vage će konačno doći na svoje mesto i neće se stideti da pokažu ljubav. Pred sam kraj godine dogodiće vam se vatrena energija, tako da će sve one slobodne Vage uploviti u neverovatnu avanturu. Može se destiti da ove avanture rezultiraju dugotrajnijim vezama, a može se desiti da budu i kratkog daha. Romansa je ono što će obeležiti 2021. godinu Vagama.

Škorpija 

Znamo da je kod Škorpija sve do srži – ili intenzivna ljubav, smela avantura ili apsolutno ništa. Njihove emocije gore uvek, kod njih ništa nije blago. I ove godine Škorpije će tražiti dubinu u ljubavi, a izbor partnera pokazivaće ujedno i njihove osobine. Ove godine Škorpije će na ljubavnom planu doživeti veliku transformaciju, jer će mnogo naučiti iz svih bivših i budućih romantičnih veza. Intuicija vas neće prevariti ni ove godine, pa čak ni kada je u pitanju potraga za partnerom. To znači da treba stvarno da slušate taj unutrašnji osećaj, jer vam samo on može doneti emocije koje želite. Pokušajte da razumete sebe. I dalje ćete srljati iz krajnosti u krajnost, u zavisnosti od toga kako vas budu vozile emocije. Februar će biti divan mesec za zaljubljivanje, a u martu morate da preduzmete akciju i da delujete. Nemojte da nasedate na potencijalne ljubavi, nasednite na onu pravu. Zauzete Škorpije će se vrlo moguće u aprilu odlučiti na bračne vode i to je idealan period da se započne nešto ovako. U tom periodu bićete jako srećni. Kraj godine biće prosperitetan i do kraja godine smeši vam se jedna prava, velika, emotivna i baš onakva ljubav kakvu priželjkujete. Ponavljamo – slušajte osećaj i neće biti greške!

Strelac

Ove godine u sebi morate da probudite avanturistički duh, da rizikujete i onda će sve doći na svoje mesto. Entuzijazam i optimizam vas neće napustiti ove godine i upravo zbog toga ćete privući nove ljude u svoj život. Dogodiće vam se ljubav života, neverovatna sa mnogo emocija i uzbuđenja. Ipak, moramo reći da će vam se ponuditi više opcija, a na vama je da izaberete. Neki zauzeti Strelčevi iznenada će se odlučiti na brak i to na samom početku godine, iako će sa sobom nositi određenu vrstu brige i anksioznosti. To svakako treba da podelite sa vašim partnerom. Ove godine naučićete mnogo toga, pre svega kako da razgovarate sa vašim parnterom i kako da podelite sve ono što vam leži na duši. U martu ćete dobiti sve što u tom trenutku poželite. Samo pazite šta želite, jer će vam se čak i one najluđe želje ostvariti. Ako želite ljubav, dobićete ljubav. Mnogo stvari će vam se dogoditi na ljubavnom planu, mnogo vrućih veza, čarobnih veza, sve prebrzo. Ali sve će to rezultirati dobrim završetkom godine. Ove godine ljubav će vas pogoditi i osećaćete se kao da ste pijani. Možete samo da se prepustite, ne i da se opirete.

Jarac 

Iako su Jarčevi prilično nezavisni, moraće da nauče da nemaju baš mnogo izbora u ovoj godini. Ne treba sve da gledate kroz interes, posebno ne ako je na ljubavnom planu. Pošto se kod vas često prepliću ljubav i posao, vrlo je moguće da ćete ljubav upoznati na poslu ili tokom saradnje na određenim projektima. Naravno da ćete sve vaše nedoumice i osećanja, ranjivost i talente podeliti sa potencijalnim partnerom, što će njega odmah privući. Može se desiti da upoznate nekog iz modne ili čak umetničke indrustrije. Kada budete na vrhuncu vaše profesionalne karijere može se desiti da ćete upoznati ljubav svog života i naravno da ćete i ovaj put pomešati posao i ljubav, ali sa zadovoljstvom. U maju ćete osetiti najveće zadovoljstvo i uzbuđenje i čak ćete se malo i promeniti pod uticajem ljubavi. Zauzeti Jarčevi će uspeti da razreše sve ono što ih je do sada u romantičnoj vezi mučilo. Uvek budite otvoreni prema sebi i ne plašite se da priznate da vam je ljubav potrebna jednako kao i posao. Ukoliko planirate brak dobro bi bilo da se on desi tokom leta, jer je tada sjajan period za to, kao i za roditeljstvo. Stvari će ove godine postati ozbiljnije, tako da čim budete sebi dozvolili emocije, to će vam doneti oslobađanje i ljubav.

Vodolija 

Vodolije uvek traže rezultat, kako u poslu, tako i u ljubavi. Znači nećete ulaziti u nešto što vas ne zanima. I naravno, očekivaćete mnogo. Vodolije će biti u potrazi za partnerom, koji je zainteresovan, koji razmišlja unapred, inteligentnim partnerom, slobodnim i uspešnim. Samo tako će se i same Vodolije osećati kompletno, jer one traže da se sa nekim povežu na svim nivoima. Moguće je da će slobodne Vodolije da upoznaju nekog na poslu, a već od kraja februara moguće je da će se desiti i neka nova ljubav. U tom periodu zauzete Vodolije rešavaće sukobe u svojim vezama i baviće se problemima ega. Vodolije ovog puta neće praviti planove, već će pustiti da ih emocije vode. Biće posebno romantične u periodu proleća, kada će pokazati izuzetnu velikodušnost prema partneru. Vodolije će uvek dobiti samo onoliko koliko i daju, pa će u samom partneru videti odraz sopstvene sposobnosti da vole. Vodolije ne bi trebalo da se suočavaju sa prošlošću, iako će ih nešto u njima navoditi na to. To može samo da im pokvari raspoloženje i planove. Od maja se očekuje period prosperiteta, a u julu još jedna romansa, koja će pre svega značiti i veliko prijateljstvo. Vodolije će se baš retko ove godine odlučivati na brak, više će se fokusirati na ljubav, uživanje, stvaranje uspomena.

Ribe

Ribe će na najlepši mogući način započeti ovu godinu. Zaljubiće se. Ribe se nadrealno zaljubljuju, one nekada žive u svetu snova, vrlo su emotivne i na ljubav gledaju najvećim očima. One su u stanju da osete ljubav kakvu inače osećaju pesnici, pripovedači… Zauzete Ribe će verovatno prekinuti vezu i ući u novu tokom januara. Iako će im se ovo desiti neočekivano, biće im lepo. Veze koje su započete na samom počektu godine produbiće se vremenom i sve one početne emocije preći će u mnogo veće, u toplinu, poverenje, poštovanje. Uživaćete u svakom trenutku sa izabranim partnerom, kao da se poznajete cleog života. Već u julu doći će do nekih problema i moraćete da se vratite na fabrička podešavanja kada je ljubav u pitanju. Dakle, moraćete da se podsetite šta to ljubav jeste, a šta to ljubav nije. Dobro bi bilo da na tome radite zajedno sa vašim partnerom. Radite male stvari za vašeg partnera, pratite svoj osećaj, budite dobri. U septembru će biti najvećih izazova, ali ništa što se dobrim i kvalitetnim razgovorom ne može prevazići.

Naslovna fotografija: instagram.com/loveandwildhearts

Jelena

 

 

 

 

 

Comments