Ovan

Mars i Jupiter podstiču vašu odlučnost i spremnost za akciju, ali budite oprezni i taktični – usredsređeni ste na rešavanje emotivnih pitanja u partnerskim odnosima, ali najbolje je da tome ne pristupate strastveno, već promišljeno i smireno. Istrajte u svojoj rešenosti da neke stvari rasvetlite, iskomunicirate i podignete svoj odnos na viši nivo, zvezde su uz vas. 

Slobodni Ovnovi koji gaje osećanja prema nekoj osobi, neće biti raspoloženi da se udubljuju i analiziraju svoje stanje. To nije loša taktika, pustiti stvari da se sami odvijaju, ali vas čini razdražljivim i sklonim nepromišljenim izjavama, zato vodite računa šta kome govorite, bilo da upućujete kritiku ili se poveravate. U drugoj polovini meseca ćete biti spremni da razmotrite svoja osećanja i procenite svoju poziciju i svoja očekivanja. 

Bik

Ovog meseca ćete se suočavati sa svojom nesigurnošću i neprimerenim impulsivnim reakcijama na ljubavnom planu. Sumnjaćete u partnera i imati utisak da se igra sa vama i da manipuliše, pa ćete biti skloni da preterano reagujete – ali to na šta reagujete nije partner, nego vaša verzija i tumačenje njegovog ponašanja i reči. Pokušajte da se obuzdate i strpite, da biste mogli da povratite ravnotežu i sklad, ako želite da sačuvate odnos.

Slobodni Bikovi će biti vrlo privlačni – imaćete brojne prilike za susrete i avanture, ali uglavnom sa neadekvatnim osobama. Planetarni uticaj je takav da imate osećaj da ste uvučeni u emotivne igre i manipulacije, dok ste zapravo vi ti koji sve to kreirate. Materijalizujete scenarija koja su u vašoj glavi, da biste mogli da sagledate svoje slabosti i da ih se oslobodite. 

Blizanci

Period ljubavi je pred vama – slagaćete se sa partnerom bolje nego ikad ranije, postići ćete dublje razumevanje i proširićete granice svoje tolerancije, tako da ćete uvideti da su one stvari zbog kojih ste se ljutili i osećali se bespomoćno, zapravo nevažne. 

Slobodni Blizanci će osećati da im je veoma važno da uspostave emotivne odnose i da pronađu ljubav i sretaćete osobe koje mu imponuju zbog svog statusa i položaja. Bićete u situaciji da se preispitate – šta vam je zaista važno, da pronađete kompatibilnog partnera, koji vas razume i sa kim imate mnogo toga zajedničkog, ili nekog ko će vam biti “mentor” i ko će podići vaš položaj u društvu. Materijalno, ili duhovno – to je dilema koju ćete razrešavati u ovom periodu, ili ćete je makar postati svesni. 

Rak

Slušajte svoj unutrašnji glas i pažljivo preispitajte onaj deo koji govori o sudbini, o fatalnom prisustvu u vašem životu. Ljubav je za vas najvažnija na svetu, ali vi ste u stanju da izgradite peščani zamak romantike usred pustinje sopstvenih iluzija. Ako živite u takvom zamku, ovo je period kada će on početi da se ruši i kada ćete shvatiti da je dobra, stara, blatnjava realnost, bolja od bilo kakve fatamorgane.

Za slobodne Rakove važi to isto – ako ste zaljubljeni u nekog ko vam ne uzvraća osećanja, ovo je vreme otrežnjenja, a ako upoznajete nove osobe ili vas neko privlači, to neće biti romantični uzlet, pa vam možda neće ni biti jasno da se nešto zapravo dešava. 

Lav

Atmosfera će u stabilnim odnosima i vezama biti prijatna i opuštena, možete da uživate u prisnosti i poverenju i ovo je dobar period za organizovanje svih onih zajedničkih aktivnosti za koje do sada niste imali vremena, ili volje. Stavite partnera na prvo mesto i on će vam biti zahvalan i uzvratiće na isti način, na obostrano zadovoljstvo. 

Slobodni Lavovi će shvatiti da gube vreme pokušavajući da pridobiju osobu koja nije uključena i zainteresovana – okrenite se oko sebe i videćete nekog ko će radosno primiti i osećajno uzvratiti. Ukoliko postoji osoba kojoj želite da priđete, a koja nije svesna vašeg interesovanja, sada je dobar period da sakupite hraborst i da preuzmete inicijativu. 

Devica

U partnerskim odnosima naglašen je aspekt odgovornosti – možda će partner biti u situaciji da donosi nepromišljene odluke, pa ćete vi biti faktor zdravog razuma, stabilnosti i odgovornosti, a možda ćete morati da preuzmete svu odgovornost za nastavak i razvoj odnosa, jer ste svesniji i analitičniji od partnera. Neće biti lako, budite strpljivi i taktični. 

Slobodne Device mogu tokom januara upoznati nekog zaista posebnog, zbog koga će im se život okrenuti naglavce. Vi niste skloni da se zaljubljujete i donosite impulsivne odluke, ali sada možete upoznati intenzitet i spontanost u svim njenim aspektima, magičnim i neprijatnim, kao i posledice koje uz to idu. To je vredna lekcija, ne brinite suviše i prepustite se. 

Comments