Lav

Jul je mesec kada će Lavovi uživati u čarima ljubavi. Svi oni koji su zauzeti, u vezama ili braku, uživaće u savršenim trenucima sa partnerom, pa ćete biti stalno vedrog i lepog raspoloženja, što će svakako i partnera podsticati na to da bude još bolji i brižljiviji prema vama. Sve je u znaku ljubavi, pažnje i nežnosti, pa se svemu tome prepustite, jer ćete ove dane pamtiti dugo. Ni za slobodne ništa manje ne sledi, jer j ovo mesec u celoj godini kada ćete imati najveće šanse da ostvarite kvalitetnu vezu. Iskoristite ovaj dobri period da nađete osobu koja će vam odgovarati i sa kojom ćete biti u stanju da uspostavite dobar i kvalitetan odnos.

Devica

Zauzetim Devicama veze mnogo zavise od komunikacije i način ophođenja prema partneru. Ukoliko uspostavite dobru komunikaciju među sobom, za šta imate dobru podlogu, onda ćete uživati u jednoj lepoj i harmoničnoj vezi, punoj ljubavi, razumevanja i nežnosti. Takva veza će vam veoma prijati i bićete motivisani za sve ostalo na pravi način. Međutim, ukoliko komunikacija ne bude na zavidnom nivou, onda se prvo zapitajte da li je to zbog vaših stalnih kritikovanja i pronalaženja zamerki ili je možda razlog neki drugi. Partner će biti tu za vas u svakom trenutku, bitno je samo da mu priđete na pravi način. I pored svega, jul će ipak obeležiti ljubav i razumevanje, što će goditi slobodnim pripadnicima ovog znaka, jer će tako upoznati jednu interesantnu osobu, a to se poznanstvo može pretvoriti i u vezu.

Ljubavni horoskop za jul 2016 Ljubavni horoskop za jul 2016.

Vaga

Stidljivost i uzdržanost će biti vaše odlike ovog meseca kada je ljubav u pitanju. Tražićete nežnost i podršku od partnera, jer će vam on uklanjati osećaj nesigurnosti koji se pojavljuje.  Pomalo ste i osetljivi i sve ćete shvatati previše lično i previše ozbiljno. Ali, nije sve kritika, ne morate toliko brinuti. Ukoliko ne osetite da vam partner zaista posvećuje svu ljubav i pažnju, ljutićete se i povući u sebe a njemu neće biti lako da izađe na kraj sa mrgudom kao što ste vi. Bićete u prilici da uradite nešto za partnera, što inače ne biste ni za koga, ali ćete na ovaj način pokazati svima svoju ljubav, no, potrebno je da se zapitate da li bi on uradio to isto ili nešto slično za vas.

Škorpija

Dolazi vam jako zanimljiv mesec. Očekuje vas dosta lepih dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim Škorpijama. Vrlo je verovatno da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se osećaju ljubavi i leta. Osim toga, sada je pravi trenutak da isprobate i sve čari sastanaka na slepo, ukoliko imate nameru da uradite nešto što inače ne biste.Vodite računa o tome da svoja osećanja jasno komunicirate kako neki vaš blizak prijatelj ne bi pomislio da želite nešto više, jer to može ugroziti vaš odnos. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Ako niste spremni za neki ozbiljniji odnos, onda to ukažite partneru. Iskren i otvoren razgovor je jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate svoj odnos.

Na preostaloj strani pročitajte ljubavni horoskop za jul za ostale horoskopske znakove.

Comments