Strelac

Zauzetima ne dolazi baš najbolji period u ljubavi, jer će biti obeležen brojin svađama i nesporazumima, ali to uopšte ne mora da bude nešto loše. Naprotiv, s obzirom na to da ćete biti jako strastveni i željni partnera, povremene svađe mogu samo da još više ojačaju, ali i dodaju “vatre” u vaš odnos. Svakako, ovog meseca vam neće biti dosadno, a partneru će prijati to što ga toliko želite. Osim toga, pripazite se tajni u julu. Neko će tu nešto od vas dvoje pokušati da sakrije od ovog drugog.  Svakako, sva ta mističnost, čak i ukoliko ste slobodni i u fazi zavođenja, biće pomalo teška za razumevanje i može doneti mnogo nesporazuma. Poželjno je da se malo igrate, ali nemojte previše, jer ako se zaigrate neće sve biti onako kako vi želite.

Jarac

Jul je mesec u kojem ćete želeti da stvorite neke promene, a mnoge od njih će se ticati ljubavi. Nije da vam je partner dosadio, samo prosto želite da se malo odvojite od njega, uživate u samoći ili stvarima koje želite da radite samo za sebe. Odgovaraće vam vreme koje ćete imati samo za sebe, da razmišljate, sedite sami sa sobom i uživate. Ipak, jako je važno naglasiti partneru da kada želite “prostor” to ne znači da ne želite njega i da želite raskid, već samo malo sati koje ćete sami sebi posvetiti. Svakome prija malo samoće, nema ničega lošeg u tome. Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka sigurno ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vas jako zainteresovati. Zvezde su vam naklonjene, te se prepustite i uživajte.

Ljubavni horoskop za jul 20163 Ljubavni horoskop za jul 2016.

Vodolija

Više pažnje i vremena ćete poklanjati obavezama i poslu, nego ljubavi. Ipak, takav stav svakako neće prijati vašem partneru koji će se osećati kao da ga zapostavljate. Taj osećaj će učiniti da traži od vas pažnju koja mu je potrebna, ali što vas više bude pritiskao vi ćete praviti sve veću distancu. Ovo će biti svojevrsna prekratnica u vašem odnosu. Ukoliko prevaziđete trenutno zahlađenje odnosa, kasnije će sve biti u redu. Slobodne Vodolije će biti raspoložene za avanture, flert i neobavezne veze i u tome ćete istinski uživati.

Ribe

Jul za Ribe donosi vreme puno odluka i rešavanja na planu emotivnih odnosa. Najpre, slobodne Ribe će morati dobro da razmisle šta žele, koji je pravac kojim bi hteli da se ljubav kreće i razvija. Ukoliko ste u vezi, onda ove dileme neće ni vas zaobići, pa ćete se zapitati kuda to idete i gde sve vodi. Zato je potrebno da i vi i partner sednete i lepo razgovarate o svemu, otvoreno i iskreno. Ako ste do sada imali problema u vezi morate biti strpljivi i istrajni kako bi se to prevazišlo, a takav razvoj situacije biće odgovarajući  kako biste shvatili šta zaista osećate i presekli – ili ćete biti zajedno ili ćete se rastati. Odluke koje treba da donesete možda neće biti lake ali ćete na kraju sigurno biti zadovoljni. Nemojte samo svu odgovornost vi preuzeti, već je delite na ravne časti.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za maj.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.fashionnexus.com, www.pinterest.com

Comments