Ovan

Ovog meseca na tvom ljubavnom planu cvetaju ruže! Ceo mesec biće ispunjen ljubavlju i romantičnim trenucima koje si dugo čekala i koji će ti tako prijati. Situacija postaje još bolja u drugoj polovini meseca kada će se zauzeti Ovnovi napokon skrasiti dok će slobodni pronaći ljubav svog života! Svakako, budi spremna da uživaš svim čulima kada je reč o ljubavi jer ti to maj sasvim sigurno donosi!

Bik

Tebi će maj biti jedan od najzabavnijih meseci ove godine. Očekuje te mnogo zabave, druženja, izlazaka i provoda, a ovakav tempo će učiniti da se osećaš kao nova! Naravno, ovo privlači i ljubav, pa ćeš sigurno pronaći gospodina Pravog, naročito ukoliko si slobodna. Zauzeti Bikovi bi trebalo da se pripaze da ne uskoče nepromišljeno u nove nivoe veze jer ti sada zaista ne treba ni trudnoća ni brak, zar ne? Uživajte još malo samo vas dvoje, slobodni i zaljubljeni.

horoskop 2 1 Ljubavni horoskop za maj 2017.

Blizanci

Raspoložena si za ljubav ali se osećaš prilično nesigurno povodom toga kakav utisak ostavljaš na suprotan pol, a samim tim i kako se osećaš. Ipak, ova zbunjenost je trenutna pa bi ti bolje bilo da se opustiš i prepustiš čarima ljubavi. Kako mesec odmiče, bićeš sve aktivnija na ljubavnom planu, a to sasvim sigurno donosi mnogo lepih trenutaka i uživanja. Ako si zauzeta, nemoj da menjaš ništa drastično u trenutnom odnosu!

Rak

Maj je za tebe mesec ljubavi, definitivno! Ako bi ovaj mesec posmatrala kao boju, onda bi to definitivno bila kombinacija romantične ružičaste i vatrene crvene – jasno ti je koliko ljubavi i strasti te očekuje u narednim nedeljama. Dakle, uživaj svim čulima, bez obzira na to da li si singl ili ne. Čak, ako si sama, to se može promeniti ovog meseca, dok će zauzeti Rakovi sa svojim partnerom planirati nešto više i ozbiljnije. Spremna si za bebu? Samo napred!

Comments