Ovan

Dobar period za usamljene Ovnove, jer će se pojaviti povoljne prilike za ljubav i početak nove veze. Bilo bi dobro da ne žurite da započnete novu priču, već dajte sebi vremena da drugu osobu bolje upoznate. Ako obuzdate svoju impulsivnost i strastvenost, povećavate šanse za započinjanje kvalitetnog odnosa. Veoma ste harizmatični i privlačni i bićete svuda zapaženi. Ako ste u partnerskim odnosima, zvezde vam takođe savetuju distanciranje od svog čuvenog temperamenta – ako vas partner kritikuje, ne pokušavajte da se odbranite, nemojte se ljutiti i svađati, već pođite od pretpostavke da vam on ukazuje na “slepe tačke” koje možete osvestiti za sopstveno dobro. Pokažite zahvalnost.

Bik

U ovom periodu možete imati vrlo aktivan društveni život i brojne aktivnosti vezane za javne događaje, u kojima možete učestvovati zajedno sa partnerom. To će vam osnažiti odnose, omogućiti saradnju na nišem nivou i dati priliku da se zabavljate zajedno i da se setite kako vam to dobro ide i kako umete da budete opušteni i da uživate. Ukoliko ste sami, možete upoznati novu osobu – zapravo upoznaćete mnogo novih osoba, ali neko poseban će vam skrenuti pažnju. Možete se osećati nestrpljivo i frustrirano, a zvezde vam savetuju da se opustite i da ne pokušavate da kontrolišete stvari. Stvari će se same “namestiti” ako im dopustite.

Blizanci

Odnosi su u centru pažnje u ovom periodu i zvezde predviđaju period u kome ćete moći da ostvarite svoje snove o ljubavi i bliskosti. Ako već nekog volite, ili imate osećanja prema osobi sa kojom još uvek niste povezani, imaćete potrebu da ih izrazite i kažete šta osećate. Prilično ste nestrpljivi i razmišljate o milion stvari odjednom i brinete oko nevažnih detalja, pa je moguće da ćete biti nespretni i zbunjeni u pristupu drugoj osobi, ali i to može biti deo vašeg šarma, ako se tako postavite. U partnerskim odnosima, spremni ste da učinite sve kako biste „prodrmali“ partnera i isprovocirali neke promene u vašem odnosu. Vodite računa da ne preterete i povredite partnera.

Rak

Trenutni planetarni uticaji mogu izazvati sumnje u osećanja – možete otkriti da osoba sa kojom ste ima neke tajne, ali ako ne dozvolite egu da nadvlada i natera vas da se osećate prevareno i izdano, možete steći mnogo veće razumevanje za partnera i povezati se sa njim na dubljem nivou. Kriza vam pruža priliku da preispitate svoj odnos, svoju posvećenost i osećanja i da više cenite pravi kvalitet vašeg odnosa, koji ste bili skloni da uzimate zdravo za gotovo. Ukoliko ste sami, možete se naći u kompleksnoj i izazovnoj emotivnoj situaciji – dajte sebi vremena da isprocesuirate osećanja i utiske i nemojte se upuštati u površne avanture.

Lav

Vruć period za Lavove, kako za same, tako i za one u partnerskim odnosima. Strasti će oživeti, vaša očekivanja od romantičnih odnosa biće velika, ali velika su i ulaganja – spremni ste da učinite sve da biste produbili svoj partnerski odnos i podigli ga na viši nivo, spremni ste na kompromise i ustupke, za šta će vam partner biti zahvalan. Ako ste sami, bićete vrlo harizmatični u ovom periodu i uživaćete u flertu i interesovanju koje izazivate. Možete uleteti u avanturu sa osobom koja vas intrigira, da biste shvatili da je interesovanje koje vam izaziva mnogo dublje i kompleksnije od obične privlačnosti.

Devica

Da biste uravnotežili vatrenu prirodu Marsa, pokušajte da budete taktični i prihvatite kompromisna rešenja u partnerskim odnosima, tako ćete ostvariti harmojiu za kojom žudite. Ako ste sami, budite oprezni sa osobama koje ne poznajete, jer postoji tendencija da vam se približi neko ko nije iskren i ne zaslužuje vaše poverenje. Pokušajte da budete strpljivi – i sa sobom i sa odnosima koji se razvijaju ili uspostavljaju i nemojte donositi važne odluke pod emotivnim nabojem. Ovaj turbulentan period daje vam priliku da se pozabavite dubokom analizom svog ponašanja i svojih interakcija, kao i ponašanja drugih ljudi, što će vam ići u prilog. Proširite sve aspekte svog mentalnog i emotivnog života, da biste stekli širu perspektivu.

Comments