Vaga

Kroz vašu kuću partnerstva prolazi Sunce, Merkur i Venera, planeta ljubavi – sve ove planete prave harmoničan aspekt sa Uranom, a to znači pozitivne promene i pomake u vašem ljubavnom životu. Bićete zadovoljni sobom, ukoliko ste smireni i ne upuštate se u sukobe. Pokažite samokontrolu i stabilnost koju imate, ne prepuštajte se dramatičnim ispoljavanjima osećanja, čak ni ako ste izazvani, ili direktno upleteni u komplikovane odnose. U partnerskim odnosima možete razmatrati planove za budućnost ili za predstojeće putovanje, a ako ste sami, možete upoznati nekog novog, ko će za vas predstavljati prijatno osveženje, čak i ako to poznanstvo ostane samo na nivou neobaveznog flerta.

Škorpija

Na vidiku su nova poznanstva, koja će vas angažovati i izazvati najbolje u vama. Bićete romantično raspoloženi, inspirisani i skloni velikim gestovima, kojima ćete fascinirati osobu koja vas zanima. Možete se upustiti u flert iz zabave i otkriti da su vaša osećanja dublja i ozbiljnija nego što ste mislili. U partnerskim odnosima se možete naći u situaciji da menjate perspektivu i posmatrate stvari na drugačiji način, nego što ste to do sada činili. Menjaju vam se prioriteti, a sa njima i merila, ali ostanite u okviru svojih principa i vrednosti, pa ćete moći da produbite odnos u kom se nalazite.

Strelac

Merkur je uz vas, pomaže vam u razgovoru o ozbiljnim temema i ako u partnerskim odnosima nema međusobnog razumevanja po nekim pitanjima, sada je vreme da se time pozabavite. Imaćete dovoljno mudrosti i taktičnosti, da postignete dogovore i kompromise, koji mogu unaprediti vaše odnose. Ako ste sami, bićete raspoloženi više za posmatranje i promišljanje, nego za povezivanje sa osobom koja iskazuje svoje interesovanje. Vaše ponašanje je svojevrstan test za drugu osobu, koji može „položiti“ ukoliko ostane smirena i puna razumevanja. Ali, kad period opservacije prođe, trebalo bi da se otvorite i dozvolite drugoj osobi da vam se približi.

Jarac

U partnerskim i porodičnim odnosima posvetite se zajedničkim planovima i uređenju doma – odbacite sve nepotrebne stvari, koje ne koristite, a žao vam je da ih odbacite, kako biste napravili prostor za novu energiju i dozvolili dinamici odnosa da se pokrene i pokaže vam u kom pravcu treba da se krećete. Ako ste sami, možete privući kompatibilnu osobu, zahvaljujući svojoj stabilnosti i uravnoteženosti. Kroz odnos sa drugom osobom, možete dosegnuti duboke uvide i mala analiza vam može doneti veliku ličnu dobrobit. Vreme je da se oslobodite nekih predrasuda i ograničenja i da budete ono što jeste – otkrićete da ste mnogo toga i da zaslužujete ljubav i poštovanje.

Vodolija

Vi ste lojalni i ne volite nikakve „mutne“ odnose i dvostruke uloge, ali uskoro se možete naći usred nekog kompleksnog i „diskutabilnog“ odnosa. Ukoliko imate partnera, možete se zaljubiti u nekog i osetiti svu onu rastrzanost između želje da ne povredite partnera i impulsa da „isterate svoje“ i ispunite sebi želju. Vi znate da ćete se, igrajući se vatrom, svakako opeći, ali imate dovoljno snage i mudrosti da odlučite da li to vredi rizika. Ako ste sami, možete biti treća osoba u nekom ljubavnom trouglu, što će za vas biti potpuno nova pozicija i novo iskustvo. Morate se pozabaviti sobom i otkriti šta je ono što stvarno želite i na koji način se iskustvo koje vam se nameće uklapa (ili ne uklapa) u vaše želje i potrebe.

Ribe

Romantika će biti prilično uzbudljiva u ovom periodu, i ako ste čekali da upoznate nekog posebnog ko će vam oduzeti dah, onda možda nećete morati ništa da preduzimate, jer bi ta osoba mogla da se pojavi pred vašim očima i da vas zaseni, kao „munja iz vedra neba“. U partnerskim odnosima morate biti strpljivi i ne podleći negativnim osećanjima, koja bi mogla da vas navedu na besmislene i iscrpljujuće rasprave. Pronađite mir u sebi, a ukoliko vam je to teško samima, potražite pomoć prijatelja u koga imate poverenja i koji vas je i ranije dobro savetovao. Imajte vere, dajte sebi vremena da identifikujete i procesuirate osećanja, pa ćete na kraju ovog period pronaći novu bliskost u partnerskim odnosima.

Naslovna fotografija: instagram.com/loveandwildhearts

Comments