Vaga

Potraga za ljubavlju može biti divlja vožnja, sa Suncem u Vodoliji u vašoj romantičnoj zoni do 11. marta. Želećete da se zabavljate, flertujete i zavodite i vodite računa da se ne uhvatite u sopstvenu zamku i razvijete osećanja prema nekom sa kim ste samo hteli da se malo poigrate. Druga polovina meseca donosi smirenje i analitično razmišljanje, pa ćete znati šta tražite i šta želite od odnosa na duge staze. 

U partnerskim odnosima možete preisptivati posvećenost i razmatrati da li vaša veza ima budućnost. Ako izađete iz tog perioda prvom polovinom meseca i prevazićete nesuglasice, u drugoj polovini marta ćete moći da se opustite i da uživate u toplijoj atmosferi u ljubavnim odnosima. Možete početi da pravite planove tamo gde ste bili nesigurni i da postavite ton za budući razvoj događaja, onako kako priželjkujete. 

Škorpija 

Venera je u Ribama u vašoj zoni rekreacije do 11. marta, a mlad Mesec je u Ribama 10. marta i može signalizirati nove početke u ljubavnom životu. Ako ste sami, želećete da izlazite i da se zabavljate, a zvezde savetuju da istražite nekonvencionalne načine povezivanja – ili one, koje ste do sada izbegavali. Drugačiji pristup može poboljšati vaše iskustvo, a najbolji datumi za upoznavanje i povezivanje sa novim osobama su od 23. do 25. marta, kada se Venera i Jupiter poravnavaju. 

U partnerskim odnosima zvezde vas ohrabruju da pogledate dublje u sebe, kako biste razumeli izvor problema u vezi, jer su oni verovatno povezani sa starim obrascima ponašanja, koji su vas i do sada saplitali. Vreme je da ih uvidite i odbacite i naučite da bolje i jasnije komunicirate svoja osećanja i svoje potrebe. Imate moć da promenite svoje stavove i ponašanja i unesete više stabilnosti u svoju vezu, ali pre toga preispitajte da li vaša osećanja potvrđuju vaš izbor. 

Strelac 

Ažurirajte svoje profile na mrežama za upoznavanje, jer je Venera u tehnološki naprednoj Vodoliji i donosi pozitivne aspekte za upoznavanje novih osoba na mreži. Dok se Venera susreće sa Uranom od 2. do 4. marta, upoznavanje na dejting aplikacijama moglo bi da se oseća kao otvaranje bombonjere – ne znate da li vas unutra čekaju sveže čokoladne praline koje obožavate, ili presvučeni žele, koji vam se uopšte ne sviđa. 

U partnerskim odnosima stvari kulminiraju na najromantičniji način do 11. marta – strastvene noći, romantični izlasci, dugi razgovori produbljuju vašu vezi i podižu osećanja. Možete biti podstaknuti da razmišljate o zajedničkom životu, a ako već živite zajedno, razmišljaćete o braku i porodici. Bez obzira na harmoničnost koja vlada u odnosima možete ustuknuti od pomisli da nešto menjate i unapređujete, kad vam i ovako dobro ide. Niko vas ne požuruje (iako se rodbina već raspituje kada će venčanje) i važno je samo ono što se vi dogovorite. 

Jarac 

Imaćete mnogo prilika da napravite nova poznanstva i povežete se sa potencijalnim partnerima na početku meseca. Intenzitet sa kojim ste se bacili na uređenje svog ljubavnog života može biti uzbudljiv sam po sebi, nemojte dozvoliti da vas vaša pozitivnost i rešenost zavedu. U vazduhu su nepredvidljive vibracije i stvari neće ići kako ste zamislili. Ne žurite da sa bilo kim uđete u vezu, već uložite vreme u upoznavanje kroz iskrene razgovore uz kafu ili piće. Distnaca može biti korisna i omogućiti vam da shvatite da li imate posla sa pravom osobom. 

U partnerskim odnosima preovlađuje stabilnost i možete se osloniti na partnera, ali ga nemojte uzimati zdravo za gotovo i ponašati se kao da je „na čiviluku“. Pokažite zahvalnost i iskažite poštovanje partneru, ako želite da sačuvate bliskost i sprečite nagomilavanje nezadovoljstva. Odlično je što vi jurite za svojim ambicijama i što vam partner daje vetar u leđa, ali on ne treba uvek da bude iza vas – napravite mu mesta pored sebe i pokažite mu koliko cenite njegovo prisustvo u svom životu. 

Vodolija

Vaš šarm je razoružavajući sa Venerom u vašem znaku – kada ona uđe u kvadrat sa Uranom 2. i 3. marta, drski buntovnik u vama će zablistati. Zabavno je držati ljude na ivici neizvesnosti, ali ako tražite ljubav, biće bolje da pokažete ozbiljnost i pouzdanost. Kada Venera uđe u Ribe u vašem materijalnom carstvu od 11. marta, privlačiće vas ljudi koji dele vaše vrednosti i vaš ukus. Možete napraviti realnu procenu da li neko koga ste upoznali vredi ulaganja i nastaviti da uživate, ako procenite da jeste. 

U partnerskim odnosima ovog meseca ćete jedno drugom potvrđivati da ste na istoj talasnoj dužini, što će produbiti povezanost vaših duša i uveriti vas da svako od vas ima pravu osobu pored sebe. Šta god da se dešava oko vas ili nekome od vas, udruženi se možete suočiti sa svakim problemom, proći kroz svaki izazov i prebrobiti krize i teške trenutke. 

Ribe 

U prvoj polovini meseca možete se posvetiti izlečenju svojih emocionalnih povreda i rešiti da progovorite o drami ili traumi koju ste preživeli. Neko bi mogao zadobiti vaše poverenje i uticati na vas da se otvorite. Vibracija se menja u drugoj polovini meseca sa Venerom u vašem znaku, pa ćete se osećati samouverenije i senzibilnije, a vaše zračenje će imati uticaja. Sklapanje značajne veze moguće je krajem meseca, kada ćete se osećati dovoljno razigrano sa svojim leptirićima. 

U partnerskim odnosima spremni ste da razgovarate o ozbiljnim temema u drugoj polovini meseca. Partnera može iznenaditi vaša spremnost da donosite zrele odluke i preuzmete odgovornost i vaša veza se može podići na viši nivo. Vaše opšte rasploženje je mir i spokoj, a kada se tako osećate, skloni ste da se previše uključite u osećanja drugih – zvezde vam savetuju da se zaštitite od upijanja tuđih emocija i vibracija, jer to može naškoditi vama i vašoj vezi. Udaljite se od osoba koje vas uvlače u svoje mrakove i nesigurnosti. 

Ako vam se dopao ljubavni horoskop za mart 2024, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart 2024.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Comments