Ovan

Taman kada si pomislila da se situacija na ljubavnom planu smirila – planete te demantuju i obezbeđuju ti još jednu ludu vožnju. Dakle, sada je jako bitno da ostaneš dosledna sebi i onome što želiš i osećaš, a da iz života izbaciš sve ono suvišno, što te samo puni negativnom energijom i opterećuje te.

Osim što se Uran vraća u tvoj znak i priprema ti ovu zavrzlamu, od 16. novembra je tu i Venera koja će te inspirisati da dobro porazmisliš o svom ljubavnom životu i (opciono) odnosu sa voljenom osobom. Poenta je – ako želiš nešto da promeniš, moraš početi od sebe, moraš početi da se ponašaš drugačije. Ovo ne mora da znači da je potrebno da pronađeš novu ljubav, ali ako se nalaziš u “mrtvoj” vezi, možda je baš to ono što treba da uradiš! Ukoliko je veza savršena, i tvoj partner i ti ćete osetiti svojevrsno buđenje i počećete sasvim drugačije i mnogo lepše da se ophodite jedno prema drugom i da više negujete svoj odnos. Kombinacija Urana i Venere će krajem meseca doneti veliki šok, ali se nemoj plašiti – ta promena će te učiniti živom!

Bik

U tvom svetu svi putevi vode do hrane, novca, seksa i stabilnosti. Ovo definiše tvoju idealnu verziju života i veze i ovo je nešto što tebe istinski čini srećnom. Dobre vesti – ovog meseca ćeš se osećati kao da ti je život najzad obezbedio baš svaku od ovih tačaka čemu se neizmerno raduješ. Mladi mesec u tvom polju partnerstava, od 7. novembra, doneće nešto jako lepo – ili novi početak u već postojećoj vezi koji će ojačati tvoju posvećenost i predanost partneru ili potpuno novu ljubav, ukoliko si sama. Svakako, biće nešto ekskluzivno!

Od 8. novembra na tebe će uticati i Jupiter zbog kojeg ćeš se osećati nekako ogoljeno pred onim koga voliš. Nema tajni, nema skrivanja, osećaš samo apsolutnu ljubav i povezanost koje dugo nisi osetila na ovaj način. Osim toga, počinje i period dobrog seksa, te ćeš se sa partnerom povezati na sve načine! Jako je važno da znaš da je tvoj partner osoba na koju u potpunosti možeš da se osloniš i koja je tu da unese mir u tvoj život i učini ga smislenim. Šta god da ti se trenutno dešava, on je tu, voli te i spreman je da ti pomogne i podrži te dok prolaziš kroz sve poteškoće. Lucky you!

Blizanci

Kupid te neće pogoditi jednom strelom ovog meseca – pogodiće te svakom strelom koju poseduje! Toliko ćeš se zaljubiti da do kraja meseca sigurno nećeš sedeti sama na kauču valjajući se u osećaju usamljenosti. A ne, to ne važi za tebe!

Počećemo sa činjenicom da Jupiter, prvi put nakon 12 godina, ulazi u tvoje polje partnerstva 7. novembra i ostaće ovde sve do 2. decembra 2019. godine što znači da je ovo veličanstvena prilika da zapečatiš svoju sudbinu kada je ljubav u pitanju. Naravno, ne mislimo ovde ni na šta loše – naprotiv. Sada je prilika da središ svoj ljubavni život i stvoriš zajednicu u kojoj ćeš želeti da ostaneš. Ukoliko si u vezi, možeš se nadati lepim i značajnim trenucima koji će tvoju vezu podići na viši nivo. O da, vreme je za slavlje! Ukoliko si sama, novembar će za tebe biti mesec zabave i zaljubljivanja, a neko od njih će sigurno prerasti u lepu, kvalitetnu vezu. Venera koja je poznata planeta ljubavi ulazi u tvoj znak 16. novembra i deluje toliko snažno da će ti se dešavati razni sudbonosni događaji. Naravno, samo pozitivni! Zato, ako upoznaš nekog novog u drugoj polovini meseca, možeš biti sigurna da je reč o jako posebnoj osobi – onoj pravoj. Pun mesec će tvoje srce ispuniti prelepim, jakim emocijama da nećeš znati šta te je snašlo od tolike ljubavi i sreće!

Rak

Iako će Jupiter napustiti polje ljubavi 8. novembra, to ne znači da ćeš ti automatski izgubiti sreću u ljubavi. Njegova energija je jaka i delovaće sve do kraja meseca te je sasvim izvesno da ćeš, ukoliko si u potrazi za novim partnerom, i te kako imati sreće! Mladi mesec od 7. novembra donosi drugačiju ljubavnu perspektivu i podstiče te da budeš društvena i otvorena – postoji neko ko želi da ti se približi, ali da bi se to desilo moraš da spustiš gard.

Ukoliko si u vezi i ukoliko živiš sa partnerom, posle 16. novembra ćeš osetiti nalet ljubavi i sloge. Za ovo je zaslužna Venera koja će delovati direktno na porodični sektor i uticati na poboljšanje odnosa u kući, sa porodicom i partnerom. Osim toga, vrlo je verovatno da ćeš u ovom periodu početi da razmišljaš o tome da zajedno sa svojim dragim pronađeš vaše “gnezdašce” ili da renovirate postojeće. Svakako, ovo je veliki korak za vas koji osim dodatnog povezivanja znači i malo ozbiljniju štednju. Svakako, oboje gledate u istom pravcu, savršeno se razumete i dopunjujete i to je prosto predivno!

Comments