Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

2/3

Lav

Čestitamo! Upravo si osvojila kosmički jackpot kada je u pitanju ljubavni potencijal i to ne samo tokom ovog meseca! Od 8. novembra pa sve do 2. decembra 2019. godine Jupiter, planeta obilja i radosti, prolazi kroz polje ljubavi i, ukoliko si singl, ovo je apsolutno najbolji period koji si imala do sada, a koji se tiče sreće u ljubavi. Zapravo, zaista ćeš se osećati kao da si osvojila neku ljubavnu lutriju! Bitno je da i sama, baš kao i tvoj potencijalni partner, budeš open-minded, open-hearted i motivisana da se prepustiš svim tim lepim osećanjima. Kroz veze koje ostvaruješ (kako ljubavne, tako i prijateljske) porašćeš i razvićeš se kao osoba, zato se slobodno prepusti i budi spremna na nezaboravno iskustvo! Kako je potencijal rasta jak, vrlo je verovatno da će odnosi koje sada stvoriš trajati dugo, dugo, što je odlična vest za one koji se tiču ljubavi.

Od 16. novembra, Merkur postaje retrogradan pa tako moraš biti spremna na to da će ti se javiti bivši za željom da pokušate još jednom. Nemoj još da donosiš odluku koja se tiče pomirenja, kakva god da je, da ili ne. Kada počne decembar, moći ćeš jasnije da sagledaš situaciju i odlučiš da li je on vredan toga. Tokom ovog meseca ćeš osećati leptiriće u stomaku, ali i neku izmaglicu u glavi! Zato, sačekaj sa donošenjem odluka koje mogu u velikoj meri uticati na tvoj dalji život. 

Devica

Tokom novembra ćeš imati priliku da radiš ono što najbolje znaš – da overtinkuješ! Zašto? Pa, kada je reč o ljubavi, čas ćeš se diviti i oduševljavati svojom vezom, a čaš ćeš se brinuti da li je sve tako kako izgleda i da li je to – to. Ova kontradiktornost je posledica Neptuna koji je planeta bezuslovne ljubavi i saosećanja, ali i planeta konfuzije, iluzije i obmane. Neptun će te mučiti negde do 24. novembra kada će se vratiti svom direktnom kretanju.

Do tada, dok je još retrogradan, u izmaglici zaljubljenosti će se javljati povremene pauze kada ćeš imati priliku da vidiš svog partnera u pravom svetlu i kada situacija u vezi možda neće biti toliko savršena i romantična. Ipak, ovo jasno postavljanje stvari na svoje mesto je dobro za tebe jer moraš da shvatiš da ljubav nije uvek med i mleko i da se s vremena na vreme dešavaju padovi koji su sasvim normalni i tokom kojih moraš da budeš podrška i oslonac svom partneru. Takođe, treba da ga spustiš sa pijedestala na koji si ga postavila i da počneš da ga tretiraš kao realnu osobu sa svim vrlinama i manama. Uglavnom, na kraju meseca, kada Neptun postane direktan, shvatićeš da ljubav pobeđuje sve i zahvaljujući vašoj povezanosti prebrodićete sve probleme sa kojima ste se suočavali do sada.

Vaga

Ne tako brzo! Možda si pomislila da se situacija na ljubavnom planu najzad smirila, ali planete za tebe imaju drugačije planove i – mnogo akcije i dešavanja! Iako nisi sigurna šta treba da misliš i kako da se osećaš po ovom pitanju, duboko u sebi ćeš biti uzbuđena jer si na neki način sve ovo sama i izazvala.

Tvoja potreba za eksperimentisanjem, nekonvencionalnošću i slobodom u vezi biće toliko jaka da prosto mora da se izrazi i oslobodi. Ovo može da dovede do nestabilnosti i do toga da se tvoj partner i ti jednostavno udaljite, ali ovo važi samo za one koje trenutna veza guši. Ukoliko se pak sa svojim partnerom osećaš slobodno, onda je sve u redu, ne preti vam nikakva nestabilnost! Ipak, mnoge Vage će imati problem sa tim da se osećaju sputano u vezi, a to je problem koji treba rešiti što pre jer nije fer ni prema tvom partneru ni prema tebi. Svakako, ovo pitanje će se sigurno rešiti u novembru jer ćeš imati jasnu predstavu o tome koliko ti veza znači i da li je vredno boriti se ili ustati i otići. Ono što je sigurno – ne pristaješ na manje od onoga što zaslužuješ i to je jako dobro!

Škorpija

Na samom početku meseca ćeš se verovatno osećati kao da nisi na onom pravom mestu kada je u pitanju ljubav, ali ćeš do kraja meseca sasvim sigurno promeniti stav. Sve do 16. novembra ćeš se, zbog uticaja retrogradne Venere, osećati poprilično nesigurno i uplašeno kada je reč o svim tim ljubavnim raspoloženjima i osećanjima, ali se situacija nakon ovog datuma menja. Do tada, mislićeš da želiš vezu, ali kada se desi nešto što bi moglo do iste da dovede, ti se povlačiš. Ako si u vezi, želiš ravnopravnost i posvećenost, ali nisi spremna da pružiš isto zauzvrat. Voliš, ali dovodiš u pitanje tu ljubav. Sve ove nedoumice te mogu mučiti do 16. novembra nakon čega ćeš najzad biti u stanju da vidiš širu sliku i otkriješ ko je glavni krivac za sve ovo – ti ili druga osoba. Dakle, tek nakon 16. ćeš biti spremna da vidiš istinu i reaguješ u skladu sa njom.

Počevši od 7. novembra, a pod uticajem mladog meseca, bićeš spremna da uđeš u neku novu fazu života koja će po svim osnovama biti mnogo intenzivnija. Imaš velike planove za sebe i želiš partnera koji će te pratiti kroz sve uspone i padove u životu, a gle čuda – to i možeš da imaš, samo ako dozvoliš da se tako nešto desi! 

Editors choice